Предсједништво БиХ данас са Вучићем

Чланови Предсједништва БиХ данас ће у Мостару у одвојеним сусретима разговарати са предсједником Владе Србије Александром Вучићем.

Босна и Херцеговина 12.04.2016 | 08:00
Предсједништво БиХ данас са Вучићем

Са премијером Србије разговараће члан Предсједништва БиХ из Републике Српске Младен Иванић и хрватски члан Драган Човић, након чега су предвиђена саопштења, најављено је из Предсједништва БиХ.

Послије сусрета Вучића и предсједавајућег Предсједништва БиХ Бакира Изетбеговића биће одржана конференција за новинаре.

Чланови Предсједништва БиХ примиће и замјеника премијера Турске Нумана Куртулмуша, предсједника Словачке Андреја Киска, те предсједника Црне Горе Филипа Вујановића.

Предсједник Владе Србије Александар Вучић састаће се у Мостару са његовим преосвештенством владиком захумско-херцеговачким и приморским Григоријем. Састанак ће бити одржан у 9.30 часова у Владичанском двору, након чега ће се Вучић састати и са представницима Координације српских организација у Мостару, те обићи Саборну цркву Свете Тројице која се обнавља, најављено је из Српске православне црквене општине Мостар.

У Мостару ће данас бити отворен Међународни сајам привреде "Мостар 2016", а свечаном отварању присуствоваће представници свих нивоа власти у БиХ и регионални лидери.

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

зумба

12.04.2016 06:11

Вуциц је досадио свима.Нападно се појављује гдје год стигне,коментарисе сваки догадјај нароцито у сусједним дрзавама.Нема мјере за ниста,брине се о својој промоцији и стално хвалисе,цак му и Додик у томе није раван.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За зумбу

12.04.2016 06:28

Хај сто је досадан ал сто је неинформисан. Јањетина није у Мостару него у Јабланици

Name

Бн

12.04.2016 06:40

Шта би требао да лежи да га нигдје нема да не постоји то му је посао