Predsjedništvo BiH danas sa Vučićem

Članovi Predsjedništva BiH danas će u Mostaru u odvojenim susretima razgovarati sa predsjednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vučićem.

Bosna i Hercegovina 12.04.2016 | 08:00
Predsjedništvo BiH danas sa Vučićem

Sa premijerom Srbije razgovaraće član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić i hrvatski član Dragan Čović, nakon čega su predviđena saopštenja, najavljeno je iz Predsjedništva BiH.

Poslije susreta Vučića i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića biće održana konferencija za novinare.

Članovi Predsjedništva BiH primiće i zamjenika premijera Turske Numana Kurtulmuša, predsjednika Slovačke Andreja Kiska, te predsjednika Crne Gore Filipa Vujanovića.

Predsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastaće se u Mostaru sa njegovim preosveštenstvom vladikom zahumsko-hercegovačkim i primorskim Grigorijem. Sastanak će biti održan u 9.30 časova u Vladičanskom dvoru, nakon čega će se Vučić sastati i sa predstavnicima Koordinacije srpskih organizacija u Mostaru, te obići Sabornu crkvu Svete Trojice koja se obnavlja, najavljeno je iz Srpske pravoslavne crkvene opštine Mostar.

U Mostaru će danas biti otvoren Međunarodni sajam privrede "Mostar 2016", a svečanom otvaranju prisustvovaće predstavnici svih nivoa vlasti u BiH i regionalni lideri.

(Srna)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

zumba

12.04.2016 06:11

Vucic je dosadio svima.Napadno se pojavljuje gdje god stigne,komentarise svaki dogadjaj narocito u susjednim drzavama.Nema mjere za nista,brine se o svojoj promociji i stalno hvalise,cak mu i Dodik u tome nije ravan.

ODGOVORITE
Name

Za zumbu

12.04.2016 06:28

Haj sto je dosadan al sto je neinformisan. Janjetina nije u Mostaru nego u Jablanici

Name

Bn

12.04.2016 06:40

Šta bi trebao da leži da ga nigdje nema da ne postoji to mu je posao