Радоњић: Москва је показатељ онога што слиједи

Тренер Црвене звезде рекао је после дочека навијача навијача при повратку из Москве да је осећај феноменалан.

Кошарка 18.04.2016 | 11:00
Радоњић: Москва је показатељ онога што слиједи

"Осећај је феноменалан. Нисмо случајно дошли до Топ 8. Нисмо награђени већ смо то заслужили. Проналазили смо решења у првој фази, а ситуација није била лака. Има пуно да се игра и морамо да се окренемо ономе што нас чека. Надам се да је ово добар показатељ за оно што следи. Очекивало се да разлика буде већа иста као у првом мечу. Али смо ми одиграли добр", рекао је Радоњић.

Српски и регионални шампион одиграо је два сјајна меча против ЦСКА, али је један од фаворита ипак успео да са два тријумфа предности дође у Београд. Посебно се истиче други сусрет, када је Звезда имала напад за сензацију, али се Стефан Јовић несрећено оклизнуо.

"Остаје жал, поготово јер смо водили дуго. Могли смо да дођемо до победе. Верујем да су навијачи задовољни и да знам да ће доћи да нас подрже у трећој утакмици. Само уз њихову помоћ можемо да одемо изнад могућности и дођемо до победе над највећим фаворитом за освајање титуле", додао је црногорски стручњак на аеродрому 'Никола Тесла' за 'Спорт Нетwорк'.

Трећи дуел четвртфиналне серије елитног такмичења на програму је у понедељак од 20.45 у Београдској арени, а на фајнал-фор у Берлин ће тим који први три пута слави.

Коментари / 0

Оставите коментар