Клинсман се враћа у Премијер лигу?!

Селектор САД наводно има понуде са Острва...

Фудбал 17.04.2016 | 16:40
Клинсман се враћа у Премијер лигу?!

Ијан Дарк, познати фудбалски коментатор из САД, лансирао је на друштвеним мрежама занимљиву информацију о повратку Јиргена Клинсмана у енглеску Премијер лигу.

Без икаквих цитираних извора, нити одакле му информације за овакву тврдњу, Дарк је један од оних који су се јавно укључили у дискусију око одласка Роберта Мартинеза са клупе Евертона. Упркос пласману у полуфинале ФА купа, као и чињеници да на располагању има звезде као што су Ромелу Лукаку, Рос Баркли или Џон Стонс, Шпанац на клупи Карамела се мучи ове сезоне.

У трансферу који би сигурно зачудио многе, легенда Тотенхема и тренутни селектор САД-а Јирген Клинсман спомиње се као потенцијани нови менаџер Евертона. Дарк тврди да су информације које добија о доласку Немца на Гудисон парк „сталне“, али и да постоји упитник над дилемом да ли је баш Клинсман прави човек за овај посао, посебно ако имамо у виду да се доста мучи са селекцијом САД у квалификацијама за Светско првенство.

Подсетимо, почетком недеље се и Марсело Бијелса спомињао као кандидат за наследника Роберта Мартинеза на клупи Евертона, али је та гласина наједанпут утихнула. Видећемо шта ће бити са Клинсијем…

Коментари / 0

Оставите коментар