Хоће ли и вас ово од срца да насмије?

Нас јесте!

Регион 09.04.2016 | 16:38
Хоће ли и вас ово од срца да насмије?

 

Не каже се без разлога да је смех заразан, и добро је што је тако, пошто смејање чини да се осећамо срећније, а тога никад превише, зар не?

Смех је природно решење и одговор на бројна здравствена питања, а његова се примена почела значајније истраживати шездесетих година прошлог века. Данас је познато да ништа брже на организам не делује као добра доза смеха, стварајући равнотежу између тела и духа.

Смех попут невидљивог помоћника смањује осећај бриге, страха и тескобе, подстиче позитиван начин размишљања и даје наду.

Када се смејемо наш организам отпушта хормон среће – ендорфин, који је задужен за добро расположење и на кратко умањује болове.

Доза смеха дневно убрзава рад срца, подстиче циркулацију, смањује крвни притисак.
И на крају, смех утиче на то да свет и живот посматрамо из боље перспективе, са више оптимизма.

Зато, погледајте овај видео, јер смех је загарантован!

(Мондо.рс)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

абц

09.04.2016 15:00

Онда ја имам проблем .Мени ниста није било смијесно или сам се заборавио и смијати.Или је оно како цу се смијати кад ми се у дуси плаце.Поготово кад сам процитао вијест да нам Додик хоце опет неки референдум ,не знам јесам ли висе љут ил ми се плаце ста је све мој народ просао и ста јос пролази.Тако да ме ово бас и није могло насмијати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре абц

11.04.2016 11:01

Ниста не брини, доци це то само од себе: остат цес насмијан. Али тјеси се, и многи други.

Name

вупер

09.04.2016 15:07

Јесте то је тако,само сто је борцима и пензионерима мало тезе да буду насмејани и зесели. Хајде будите ви сретни са 300км и смејте се. Како

ОДГОВОРИТЕ
Name

не тако

09.04.2016 15:41

Неумјесно је да на ову тему смеха говорите о политици која Вас излудјује и у Вама рузно побудјује.