Hoće li i vas ovo od srca da nasmije?

Nas jeste!

Region 09.04.2016 | 16:38
Hoće li i vas ovo od srca da nasmije?

 

Ne kaže se bez razloga da je smeh zarazan, i dobro je što je tako, pošto smejanje čini da se osećamo srećnije, a toga nikad previše, zar ne?

Smeh je prirodno rešenje i odgovor na brojna zdravstvena pitanja, a njegova se primena počela značajnije istraživati šezdesetih godina prošlog veka. Danas je poznato da ništa brže na organizam ne deluje kao dobra doza smeha, stvarajući ravnotežu između tela i duha.

Smeh poput nevidljivog pomoćnika smanjuje osećaj brige, straha i teskobe, podstiče pozitivan način razmišljanja i daje nadu.

Kada se smejemo naš organizam otpušta hormon sreće – endorfin, koji je zadužen za dobro raspoloženje i na kratko umanjuje bolove.

Doza smeha dnevno ubrzava rad srca, podstiče cirkulaciju, smanjuje krvni pritisak.
I na kraju, smeh utiče na to da svet i život posmatramo iz bolje perspektive, sa više optimizma.

Zato, pogledajte ovaj video, jer smeh je zagarantovan!

(Mondo.rs)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

abc

09.04.2016 15:00

Onda ja imam problem .Meni nista nije bilo smijesno ili sam se zaboravio i smijati.Ili je ono kako cu se smijati kad mi se u dusi place.Pogotovo kad sam procitao vijest da nam Dodik hoce opet neki referendum ,ne znam jesam li vise ljut il mi se place sta je sve moj narod prosao i sta jos prolazi.Tako da me ovo bas i nije moglo nasmijati.

ODGOVORITE
Name

re abc

11.04.2016 11:01

Nista ne brini, doci ce to samo od sebe: ostat ces nasmijan. Ali tjesi se, i mnogi drugi.

Name

vuper

09.04.2016 15:07

Jeste to je tako,samo sto je borcima i penzionerima malo teze da budu nasmejani i zeseli. Hajde budite vi sretni sa 300km i smejte se. Kako

ODGOVORITE
Name

ne tako

09.04.2016 15:41

Neumjesno je da na ovu temu smeha govorite o politici koja Vas izludjuje i u Vama ruzno pobudjuje.