Сека Алексић чека сина!

Пол детета Алексићева је предосетила од дана када је сазнала да је у другом стању, а радосну потврду је сазнала на празник Благовести.

Забава 09.04.2016 | 07:27
Сека Алексић чека сина!

Певачица Сека Алексић (35) чека дечака, сазнаје “Блиц“! Њен супруг Вељко и она пре неколико дана су сазнали за пол детета и нису крили радост.

Пару Пиљикић-Алексић ова вест је стигла на празник Благовести, а како је Сека позната као велика верница, њој је то посебно значило.

- Сека је од тренутка када је сазнала да је у другом стању предосећала да носи сина. Иако није желела да говори о томе, испоставило се да је осећај није преварио. Њу је додатно дирнуло што су те вести од њених лекара стигле баш на празник Благовести. Познато је да се Сека одавно окренула духовном животу и да је велика верница, па јој је ова симболика унела додатни спокој - каже добро обавештени извор.

Она је пре неколико недеља отишла на посебна испитивања која су тачно одредила пол.

- Радила сам један тест који се зове “транквилити“ и на основу њега ћемо сазнати да ли су се развили сви органи, да ли је беба здрава и ког ће бити пола - казала је она пре извесног времена у једној емисији. Резултати теста су стигли, на радост Секе и Вељка.

Она је једна од ретких жена из јавног живота која је отворено говорила о вантелесној оплодњи, јер сматра да би требало подизати свест о тој методи у Србији.

- Бог је рекао овог момента да ћу ја бити трудна, схватила сам да су овоземаљске ствари тренутне и да се са њима не можеш задовољити. Желели смо то пет година и ово је дар божји. Лекари истичу три фактора битна за вантелесну оплодњу. На првом месту су године жене, на другом месту су године жене и на трећем месту су године жене - изјавила је Сека.

Сека полако улази у пети месец и све ређе се појављује у јавности. Доктори су јој саветовали да што мање користи телефон, да престане са тренинзима и да води рачуна о исхрани, чега се певачица придржава. Она је недавно избацила спот за песму “Црноока“, а онда ће се повући из јавности. Породиће се у Бечу.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар