Дезертери и профитери су спремни на све

"Милорад Додик по ко зна који пут покушава да обрачун са криминалом у Републици Српској претвори у обрачун са институцијама Републике Српске. Када год Тужилаштво БиХ и СИПА хапсе упетљане у криминалне афере у Републици Српској Додик их оптужи да им је циљ укидање Републике Српске", наводи се у саопштењу НДП-а.

Република Српска 04.04.2016 | 22:10
Дезертери и профитери су спремни на све

Тако и данас понавља најприземнију лаж да је тобоже циљ истраге око Бобар банке срачунато с намјером укидања Агенције за банкарство Републике Српске.

Будући да пресуда Хашког трибунала првом предсједнику Српске ни у једној варијанти не може довести до укидања Републике Српске, још мање хапшење директорке Агенције може проузроковати укидања Агенције.

Под претпоставком да осумњичени за пљачку вијека у више стотина милиона тешкој афери „Бобар банка“ буду оптужени у судском процесу, претпостављена пресуда не значи пресуду институцијама на чијем су челу били у вријеме „пљачке свих пљачки“.

У исто вријеме док Додик покушава да борбу против криминалаца трансформише у борбу против Републике Српске, у режији такозваних непријатеља Српске, представљајући себе као неприкосновеног српског патриоту, његови сужњи „патриотски“ оптужују Драгана Мектића да је као српски полицајац чинио ратне злочине над Бошњацима током отаџбинског рата.

Оптужбе које су изашле у јавност против Драгана Мектића од стране непознате самозване борачке организације из Прњавора, а које су здушно подржали режимски плаћеници – „стручњаци за борбу против тероризма“, долазе из исте СНСД-ове режимске кухиње.

Очигледно је да су дезертери и ратни профитери, који су у међувремену постали милионери – спремни на све како би сачували своје прљаве милионе и стога је оркестриран овај удар на беспријекорну ратну прошлост министра Мектића и његове часне и искрене намјере да као министар безбједности иде до краја у обрачуну са носиоцима криминала у самом врху власти.

Ако су умислили да ће дискредитовањем ратне прошлости Мектића опрати свој криминал у Бобар банци, Балкан инвестмент банци, Банци Српске и Павловић банци – у великој су заблуди...

Обрачун са онима који су омогућили или реализовали невиђену пљачку Републике Српске је незаустављив процес. Примитивним ударом на недужног човјека режим је још једном јавно показао до које мјере је отишао на странпутицу и пут са којег нема повратка.

Саопштење НДП-а

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Знају

04.04.2016 20:18

НДП ми се све више допада. Аполитицан сам до сада био, ал сада размисљам да бар гласам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЕМБЕРАЦ

04.04.2016 21:49

ДОДИКА У ГУЛАГ!!!

Name

бивси

04.04.2016 20:19

Засто га висе трпите, ј.бо вас он све у мозак!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цедо

04.04.2016 20:24

Управо је тако и ја се бојим тога на шта су спремни пљацкаси да би сацували имовину покрадену.Народ је сав срецан да неко бар ради нешто против крвопија.Лази и подвале ће бити сада свакодневна појава страх је огроман а и паре су огромне.Народе подрзати сад Мектица и све оне који иду храбро на лоповцине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Круг се затвара

04.04.2016 21:08

Ама режимски подлаци би урадили свашта али немају снаге ни за шта. У мрежи су.

Name

Драгиша Човић

04.04.2016 20:40

Доказ да је све отишло низ брдо је чињеница да нам Додик и слични њему причају о патриотизму и они говоре ко је издајник, а ко патриота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крај је близу

04.04.2016 21:21

За Додика нема даље, а назад не може, предај се сине...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бетовен

04.04.2016 21:46

Ста хоце Цавиц? Да врати Витол у Рафинерију?

ОДГОВОРИТЕ
Name

повратник

05.04.2016 00:08

Не треббате вриједјати оне који нису ратовали, да није њих ко би водио државу.

ОДГОВОРИТЕ