Dezerteri i profiteri su spremni na sve

"Milorad Dodik po ko zna koji put pokušava da obračun sa kriminalom u Republici Srpskoj pretvori u obračun sa institucijama Republike Srpske. Kada god Tužilaštvo BiH i SIPA hapse upetljane u kriminalne afere u Republici Srpskoj Dodik ih optuži da im je cilj ukidanje Republike Srpske", navodi se u saopštenju NDP-a.

Republika Srpska 04.04.2016 | 22:10
Dezerteri i profiteri su spremni na sve

Tako i danas ponavlja najprizemniju laž da je tobože cilj istrage oko Bobar banke sračunato s namjerom ukidanja Agencije za bankarstvo Republike Srpske.

Budući da presuda Haškog tribunala prvom predsjedniku Srpske ni u jednoj varijanti ne može dovesti do ukidanja Republike Srpske, još manje hapšenje direktorke Agencije može prouzrokovati ukidanja Agencije.

Pod pretpostavkom da osumnjičeni za pljačku vijeka u više stotina miliona teškoj aferi „Bobar banka“ budu optuženi u sudskom procesu, pretpostavljena presuda ne znači presudu institucijama na čijem su čelu bili u vrijeme „pljačke svih pljački“.

U isto vrijeme dok Dodik pokušava da borbu protiv kriminalaca transformiše u borbu protiv Republike Srpske, u režiji takozvanih neprijatelja Srpske, predstavljajući sebe kao neprikosnovenog srpskog patriotu, njegovi sužnji „patriotski“ optužuju Dragana Mektića da je kao srpski policajac činio ratne zločine nad Bošnjacima tokom otadžbinskog rata.

Optužbe koje su izašle u javnost protiv Dragana Mektića od strane nepoznate samozvane boračke organizacije iz Prnjavora, a koje su zdušno podržali režimski plaćenici – „stručnjaci za borbu protiv terorizma“, dolaze iz iste SNSD-ove režimske kuhinje.

Očigledno je da su dezerteri i ratni profiteri, koji su u međuvremenu postali milioneri – spremni na sve kako bi sačuvali svoje prljave milione i stoga je orkestriran ovaj udar na besprijekornu ratnu prošlost ministra Mektića i njegove časne i iskrene namjere da kao ministar bezbjednosti ide do kraja u obračunu sa nosiocima kriminala u samom vrhu vlasti.

Ako su umislili da će diskreditovanjem ratne prošlosti Mektića oprati svoj kriminal u Bobar banci, Balkan investment banci, Banci Srpske i Pavlović banci – u velikoj su zabludi...

Obračun sa onima koji su omogućili ili realizovali neviđenu pljačku Republike Srpske je nezaustavljiv proces. Primitivnim udarom na nedužnog čovjeka režim je još jednom javno pokazao do koje mjere je otišao na stranputicu i put sa kojeg nema povratka.

Saopštenje NDP-a

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Znaju

04.04.2016 20:18

NDP mi se sve više dopada. Apolitican sam do sada bio, al sada razmisljam da bar glasam.

ODGOVORITE
Name

SEMBERAC

04.04.2016 21:49

DODIKA U GULAG!!!

Name

bivsi

04.04.2016 20:19

Zasto ga vise trpite, j.bo vas on sve u mozak!

ODGOVORITE
Name

Cedo

04.04.2016 20:24

Upravo je tako i ja se bojim toga na šta su spremni pljackasi da bi sacuvali imovinu pokradenu.Narod je sav srecan da neko bar radi nešto protiv krvopija.Lazi i podvale će biti sada svakodnevna pojava strah je ogroman a i pare su ogromne.Narode podrzati sad Mektica i sve one koji idu hrabro na lopovcine.

ODGOVORITE
Name

Krug se zatvara

04.04.2016 21:08

Ama režimski podlaci bi uradili svašta ali nemaju snage ni za šta. U mreži su.

Name

Dragiša Čović

04.04.2016 20:40

Dokaz da je sve otišlo niz brdo je činjenica da nam Dodik i slični njemu pričaju o patriotizmu i oni govore ko je izdajnik, a ko patriota.

ODGOVORITE
Name

Kraj je blizu

04.04.2016 21:21

Za Dodika nema dalje, a nazad ne može, predaj se sine...

ODGOVORITE
Name

betoven

04.04.2016 21:46

Sta hoce Cavic? Da vrati Vitol u Rafineriju?

ODGOVORITE
Name

povratnik

05.04.2016 00:08

Ne trebbate vrijedjati one koji nisu ratovali, da nije njih ko bi vodio državu.

ODGOVORITE