Саво Милошевић: Имам шта да питам Кокезу!

Потпредседник ФСС задужен за репрезентације Саво Милошевић каже да ће разговарати са челницима Савеза о нападима који се дешавају према играчима, селектору и њему.

Фудбал 09.04.2016 | 22:40
Саво Милошевић: Имам шта да питам Кокезу!

Саво Милошевић, попут селектора Радована Ћурчића после победе над Естонијом (1:0) у пријатељској утакмици, одлучио је да каже шта му је на души.

У изјави коју преноси "Политика", Милошевић је рекао да "и он и играчи знају из које кухиње долазе ти немири" и поручио да ће разговарати са колегом - потпредседником ФСС Славишом Кокезом о свему.

"Све видим и све знам. Свестан сам као и играчи из чије кухиње долазе ови немири, због којих данима нисмо могли да спавамо. Тим истим људима могу да поручим, да данас, када се назире једна озбиљна репрезентација, нећемо устукнути. Нисмо људи који се боје за своје фотеље, али, не желимо да нам незналице кроје судбину", каже Милошевић.

Он није именовао те људе, али је поменуо да ће разговарати са Кокезом.

"Чуо сам се са председником ФСС Томиславом Караџићем одмах после утакмице у Пољској. Био је задовољан. Срешћемо се после ове турнеје, и ја и селектор имамо много тога да му кажемо. Имаћу шта да кажем и мом колеги Кокези, да га питам из чије кухиње долазе напади и на играче и на мене лично. Тражићу од Кокезе одговор", рекао је Милошевић.

Упитан шта даље очекује, Милошевић је одговорио:

"Искрено, одавно ништа добро не очекујем. Стално смо под притиском. После победе у Талину над Естонијом мало је лакше, али не смем ни да замислим шта би било да смо изгубили".

Коментари / 0

Оставите коментар