Орбан: Брисел крив за мигрантску кризу

Мађарски премијер Виктор Орбан изјавио је данас да су лидери у Бриселу криви за прилив миграната и оптужио их да покушавају да створе Сједињене Европске Државе које би прогутале националне државе.

Свијет 15.03.2016 | 15:00
Орбан: Брисел крив за мигрантску кризу

Током данашње комеморације посвећене мађарској револуцији из 1848. године против Хабсбурговаца, Орбан је рекао да је "дошло вријеме да се звони на узбуну и сакупе савезници" како би се одбацио план Брисела.

Орбан, који је жестоки противник прихватања муслимана, тврди да Европа није сободна, јер "није дозвољено говорити истину", преноси АП.

Мађарски премијер тврди да људи који долазе нису избјеглице, већ масовна миграција која "угрожава континент".

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ОО7

15.03.2016 14:29

Свака част.Миграција није само због ратних дејстава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Остоја Б.

15.03.2016 14:48

Невероватно колико је овај цовек у праву. А сви га рузе као он је десница. Бриселска братија не види даље од носа јер им је добро, не раде скоро ниста и имају само једну жељу. Не таласај брод цовјеце никад ми није боље било. Е овај Орбан не зели тај систем, он зели да сацува национално, државотворно , своје. Цовек је у праву 100%

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДУЛЕ НС

16.03.2016 12:17

ЦОВЕК КОИ ЈЕ ПРВИ ПРОГОВОРИО ИСТИНУ О ИЗБЕГЛИЦАМА БРИСЕЛ САНКЦИЈЕ РУСИЈИ РУСИЈА У СИРИЈУ ДА ВРАТИ МИЛО ЗА ДРАГО ТУРЦИ КАЗЊАВАЈУ БРИСЕЛ ЗБОГ УЛАСКА У УНИЈУ И ТАКО РЕДОМ А АМЕРИ СЕ СМЕСКАЈУ САТРТИ НЕМАЦКУ ЈЕДИНИ ЦИЉ АМЕРА ЈЕР МЕРКЕЛОВА ЈЕ БЛЗУ ПУТИНА >

ОДГОВОРИТЕ