Orban: Brisel kriv za migrantsku krizu

Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da su lideri u Briselu krivi za priliv migranata i optužio ih da pokušavaju da stvore Sjedinjene Evropske Države koje bi progutale nacionalne države.

Svijet 15.03.2016 | 15:00
Orban: Brisel kriv za migrantsku krizu

Tokom današnje komemoracije posvećene mađarskoj revoluciji iz 1848. godine protiv Habsburgovaca, Orban je rekao da je "došlo vrijeme da se zvoni na uzbunu i sakupe saveznici" kako bi se odbacio plan Brisela.

Orban, koji je žestoki protivnik prihvatanja muslimana, tvrdi da Evropa nije sobodna, jer "nije dozvoljeno govoriti istinu", prenosi AP.

Mađarski premijer tvrdi da ljudi koji dolaze nisu izbjeglice, već masovna migracija koja "ugrožava kontinent".

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

OO7

15.03.2016 14:29

Svaka čast.Migracija nije samo zbog ratnih dejstava.

ODGOVORITE
Name

Ostoja B.

15.03.2016 14:48

Neverovatno koliko je ovaj covek u pravu. A svi ga ruze kao on je desnica. Briselska bratija ne vidi dalje od nosa jer im je dobro, ne rade skoro nista i imaju samo jednu želju. Ne talasaj brod covjece nikad mi nije bolje bilo. E ovaj Orban ne zeli taj sistem, on zeli da sacuva nacionalno, državotvorno , svoje. Covek je u pravu 100%

ODGOVORITE
Name

DULE NS

16.03.2016 12:17

COVEK KOI JE PRVI PROGOVORIO ISTINU O IZBEGLICAMA BRISEL SANKCIJE RUSIJI RUSIJA U SIRIJU DA VRATI MILO ZA DRAGO TURCI KAZNJAVAJU BRISEL ZBOG ULASKA U UNIJU I TAKO REDOM A AMERI SE SMESKAJU SATRTI NEMACKU JEDINI CILJ AMERA JER MERKELOVA JE BLZU PUTINA >

ODGOVORITE