Слободан Павловић остаје и даље у болници

Власник Павловић банке Слободан Павловић данас се осјећа боље након што је хитно смјештен на Кардиолошко одјељење Болнице "Свети Врачеви" у Бијељини због здравствених проблема.

Република Српска 07.03.2016 | 08:57
Слободан Павловић остаје и даље у болници

Директор болнице Синиша Максимовић изјавио је за БН телевозију да је Павловић добио потребну терапију и да ће и даље остати у болници.

"Павловић се јутрос осјећа боље. Његов субјективни осјећај и објективни налаз је бољи, а његово стање ће се пратити у наредном периоду", казао је Максимовић.

Слободану Павловићу Суд БиХ је 19. фебруара одредио кућни притвор.

Иначе, Павловића су 11. фебруара ухапсили припадници СИПЕ, због финансијских малверзација у "Павловић банци".

Након неколико дана притвора у бијељинском Затвору, и боравка у бијељинској Болници гдје је лијечен од срчаних проблема Павловићево стање, синоћ је поново погоршано.

Тужилаштво БиХ терети Павловића за злоупотребу положаја, прање новца и фалсификовање или уништавање пословних књига у случају Павловић банке.

БН ТВ

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Јован

07.03.2016 08:41

Нико не уради против нас , колико сами себи. Шта је њему у овим годинама требало да се увлачи у рање с оне стране закона? Ко с дјаволом тикве сади, нек се не нада добру...

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЦо

07.03.2016 11:24

А ти знас? јел било судјење? јел доказано да је иста згријесио?

Name

абц

07.03.2016 08:44

Злоупотребу положаја, прање новца и фалсификовање или уништавање пословних књига у случају Павловић банке.........И кад ми неко казе помагао свом народу.Како да НЕ !! Помогао је додику да је тези пар милиона и своју помооц добро уновцио.Има Бога! Није сила Богу мила,додје дјаво по своје кад тад.Ипак зелим му сто брзи опоравак и да одговара за све сто је уцинио ,да не продје тек тако неказњен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

.....

07.03.2016 17:26

Вријеме це показати колико не знас. И ако имас образа стидицес се својих ријеци.Поврсни сте и гутате све сто вам се сервира. Ово ме подсеца на период после ИИ свјетског рата када је руља и говеда без мозга насим људима пресудјивала или на зивот или на смрт. Надао сам се да је то вријеме иза нас..

Name

дзоо

07.03.2016 09:40

Надјите ми политицара у БиХ-и који није корумпиран ја га љубим у б.љу кад има с.ацку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Конан

07.03.2016 10:05

Каква болница.. Пре пар дана сам га срео у једном фризерксом салону у Бијељини..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бонд

07.03.2016 12:18

Јеси ли ти сигуран да је то било код фризера? Мени он дјелује као да сам себе шиша и то тупим маказама без огледала...

Name

Петар

07.03.2016 10:09

Код нас СРБА, чим је неко успјешан кажу лопов, накрао се, дајте га у затвор. Не треба нама ни СУД ни нико, ми смо и судија и тужиоц. Како дође која власт хапси оне успјешне привреднике који су подржавали предходну власт, људи буду у притору коју годину , истрага се води међутим нема пресуде, а за такво поступање не одговара нико. Примјери Божидар Карић (сада најуспјешнији привредник у Русији), Мишковић и други. За то вријеме привредници Хрватске Конзум, освоји тржиште и извлачи капитал из државе. Закључак је да код нас нема правне државе и владавине права, постоји само политиканство и борба за власт и себичне појединачне интересе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

перо

07.03.2016 12:10

Трећа жртва од мила

ОДГОВОРИТЕ