Slobodan Pavlović ostaje i dalje u bolnici

Vlasnik Pavlović banke Slobodan Pavlović danas se osjeća bolje nakon što je hitno smješten na Kardiološko odjeljenje Bolnice "Sveti Vračevi" u Bijeljini zbog zdravstvenih problema.

Republika Srpska 07.03.2016 | 08:57
Slobodan Pavlović ostaje i dalje u bolnici

Direktor bolnice Siniša Maksimović izjavio je za BN televoziju da je Pavlović dobio potrebnu terapiju i da će i dalje ostati u bolnici.

"Pavlović se jutros osjeća bolje. Njegov subjektivni osjećaj i objektivni nalaz je bolji, a njegovo stanje će se pratiti u narednom periodu", kazao je Maksimović.

Slobodanu Pavloviću Sud BiH je 19. februara odredio kućni pritvor.

Inače, Pavlovića su 11. februara uhapsili pripadnici SIPE, zbog finansijskih malverzacija u "Pavlović banci".

Nakon nekoliko dana pritvora u bijeljinskom Zatvoru, i boravka u bijeljinskoj Bolnici gdje je liječen od srčanih problema Pavlovićevo stanje, sinoć je ponovo pogoršano.

Tužilaštvo BiH tereti Pavlovića za zloupotrebu položaja, pranje novca i falsifikovanje ili uništavanje poslovnih knjiga u slučaju Pavlović banke.

BN TV

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Jovan

07.03.2016 08:41

Niko ne uradi protiv nas , koliko sami sebi. Šta je njemu u ovim godinama trebalo da se uvlači u ranje s one strane zakona? Ko s djavolom tikve sadi, nek se ne nada dobru...

ODGOVORITE
Name

ACo

07.03.2016 11:24

A ti znas? jel bilo sudjenje? jel dokazano da je ista zgrijesio?

Name

abc

07.03.2016 08:44

Zloupotrebu položaja, pranje novca i falsifikovanje ili uništavanje poslovnih knjiga u slučaju Pavlović banke.........I kad mi neko kaze pomagao svom narodu.Kako da NE !! Pomogao je dodiku da je tezi par miliona i svoju pomooc dobro unovcio.Ima Boga! Nije sila Bogu mila,dodje djavo po svoje kad tad.Ipak zelim mu sto brzi oporavak i da odgovara za sve sto je ucinio ,da ne prodje tek tako nekaznjen.

ODGOVORITE
Name

.....

07.03.2016 17:26

Vrijeme ce pokazati koliko ne znas. I ako imas obraza stidices se svojih rijeci.Povrsni ste i gutate sve sto vam se servira. Ovo me podseca na period posle II svjetskog rata kada je rulja i goveda bez mozga nasim ljudima presudjivala ili na zivot ili na smrt. Nadao sam se da je to vrijeme iza nas..

Name

dzoo

07.03.2016 09:40

Nadjite mi politicara u BiH-i koji nije korumpiran ja ga ljubim u b.lju kad ima s.acku.

ODGOVORITE
Name

Konan

07.03.2016 10:05

Kakva bolnica.. Pre par dana sam ga sreo u jednom frizerksom salonu u Bijeljini..

ODGOVORITE
Name

Bond

07.03.2016 12:18

Jesi li ti siguran da je to bilo kod frizera? Meni on djeluje kao da sam sebe šiša i to tupim makazama bez ogledala...

Name

Петар

07.03.2016 10:09

Код нас СРБА, чим је неко успјешан кажу лопов, накрао се, дајте га у затвор. Не треба нама ни СУД ни нико, ми смо и судија и тужиоц. Како дође која власт хапси оне успјешне привреднике који су подржавали предходну власт, људи буду у притору коју годину , истрага се води међутим нема пресуде, а за такво поступање не одговара нико. Примјери Божидар Карић (сада најуспјешнији привредник у Русији), Мишковић и други. За то вријеме привредници Хрватске Конзум, освоји тржиште и извлачи капитал из државе. Закључак је да код нас нема правне државе и владавине права, постоји само политиканство и борба за власт и себичне појединачне интересе.

ODGOVORITE
Name

pero

07.03.2016 12:10

Treća žrtva od mila

ODGOVORITE