Валенсија: Послије Герија Невила, стиже тренер свјетске класе!

Могу ли Слепи мишеви да направе велики трансфер?!

Фудбал 04.03.2016 | 09:20
Валенсија: Послије Герија Невила, стиже тренер свјетске класе!

Останак Герија Невила на клупи Валенсије и даље је једна од тема на Местаљи, али водећи људи Слепих мишева крајичком ока мотре и на решења која се назиру на хоризонту.

Рафа Бенитез и Мануел Пелегрини већ неко време фигурирају као потенцијални наследници енглеског тренера, али изгледа да у Валенсији жарко желе да виде човека који је дуго на листи жеља - Хорхеа Сампаолија.

Према писању листа Супердепорте, који је пословично добро упознат са дешавањима на Местаљи, први човек Валенсије Петер Лим и људи у самом клупском врху траже начин на који би могли да ангажују аргентинског стручњака, који је недавно напустио позицију селектора Чилеа.

Сампаоли дуго се доводи у везу са бројним европским клубовима, највише са Челсијем, те Атлетико Мадридом у случају да су лондонски Плавци ангажовали Дијега Симеонеа, али у Валенсији планирају да искористе тренутну слободу 55-годишњег стручњака и пошаљу му понуду коју ће тешко одбити - велики уговор и касу препуну пара.

Донедавно је Сампаоли био и на радару Боке Јуниорс, али је позив клуба са Бомбоњере одбио због чињенице да је навијач Ривер Плате.

Сампаоли је са Чилеом освојио Копа Америка 2015. године.

Коментари / 0

Оставите коментар