Лондон: Окончана талачка криза

Лондонска полиција саопштила је да је окончана талачка криза у ресторану „Бела Италија“, пошто су полицајци ухапсили нападача, иначе бившег радника.

Свијет 25.02.2016 | 07:39
Лондон: Окончана талачка криза

Лондонска полиција саопштила је да је окончана талачка криза у ресторану „Бела Италија“, пошто су полицајци ухапсили нападача, иначе бившег радника који је држао као таоца једну жену.

Полиција је навела да није било повређених у инциденту, као и да није било реч о терористичком нападу.

Како преноси „Раша тудеј“ на лицу места биле су јаке снаге полиције. Нападач је незадовољни бившем радник тог ресторана, који је против воље са ножем држао жену као таоца. У ресторану је било још двоје људи, а британски медији известили су да се сви међусобно познају.

Један од сведока отмице који се налази у локалу близу ресторана "Бела Италија" “твитовао” је: „Прва ноћ у Лондону и заробљени смо у ресторану и не можемо да изађемо јер један мушкарац са ножем држи жену као таоца“.

"Белла Италиа" је ланац ресторана, који има објекте на 80 локација широм Уједињеног краљевства.

 

 

 

 

 Извор: Новости

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Тузла

25.02.2016 07:57

Сигурно овај нападац није имао муслиманско име.па због тога и није терористицки акт нити је он терорист.а да је којим слуцајем то имао брујиле би све свјетске станице о терористи.то ти је Америка.Енглеска.Француска и други

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

25.02.2016 08:30

Све по заслузи!