London: Okončana talačka kriza

Londonska policija saopštila je da je okončana talačka kriza u restoranu „Bela Italija“, pošto su policajci uhapsili napadača, inače bivšeg radnika.

Svijet 25.02.2016 | 07:39
London: Okončana talačka kriza

Londonska policija saopštila je da je okončana talačka kriza u restoranu „Bela Italija“, pošto su policajci uhapsili napadača, inače bivšeg radnika koji je držao kao taoca jednu ženu.

Policija je navela da nije bilo povređenih u incidentu, kao i da nije bilo reč o terorističkom napadu.

Kako prenosi „Raša tudej“ na licu mesta bile su jake snage policije. Napadač je nezadovoljni bivšem radnik tog restorana, koji je protiv volje sa nožem držao ženu kao taoca. U restoranu je bilo još dvoje ljudi, a britanski mediji izvestili su da se svi međusobno poznaju.

Jedan od svedoka otmice koji se nalazi u lokalu blizu restorana "Bela Italija" “tvitovao” je: „Prva noć u Londonu i zarobljeni smo u restoranu i ne možemo da izađemo jer jedan muškarac sa nožem drži ženu kao taoca“.

"Bella Italia" je lanac restorana, koji ima objekte na 80 lokacija širom Ujedinjenog kraljevstva.

 

 

 

 

 Izvor: Novosti

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Tuzla

25.02.2016 07:57

Sigurno ovaj napadac nije imao muslimansko ime.pa zbog toga i nije teroristicki akt niti je on terorist.a da je kojim slucajem to imao brujile bi sve svjetske stanice o teroristi.to ti je Amerika.Engleska.Francuska i drugi

ODGOVORITE
Name

Sasa

25.02.2016 08:30

Sve po zasluzi!