Видео: Квинси Милер у тиму снова Евролиге!

Кошаркаш Црвене звезде заузео је место поред најбољих кошаркаша данашње европске кошарке!

Кошарка 20.02.2016 | 13:00
Видео: Квинси Милер у тиму снова Евролиге!

Квинси Милер свакако је један од најбољих кошаркаша Црвене звезде ове сезоне као и један од најбољих рукија у Евролиги. Својим партијама је више пута привукао пажњу на себе, највише атрактивним поенима, закуцавањима, блокадама...

Признати кошаркашки портал Еурохоопс.нет направио је после првог дела Топ 16 фазе свој идеални тим од 12 играча, а у њему се нашао и Квинси Милер.

Играчи су бирани на основу три критеријума - игре које је приказао појединац, успех његово тима у Топ 16 фази (у избор нису улазили играчи чији тимови имају једну или две победе) и могућност уклапања са осталим играчима како би се заиста добио тим снова.

У тиму Еурохупса пронашли су се следећи играчи: Нандо Де Коло (ЦСКА), Малколм Дилејни (Локомотива), Алекс Швед (Химки), Ник Калатес (Панатинаикос), Данијел Хекет (Олимпијакос), Даријус Милер (Бросе Баскет), Квинси Милер (Црвена звезда), Џастин Доелман (Барселона), Дарио Шарић (Анадолу Ефес), Јан Весели (Фенербахче), Густаво Ајон (Реал Мадрид), Јанис Бурузис (Лаборал Кућа).

Да ли мислите да је ова листа исправна. Имате ли неке своје предлоге? Ко је још требало да се нађе на списку, а ко да се изостави?

Коментари / 0

Оставите коментар