Слике прегладњелог дјетета потресле свијет

Фотке премршавог дјечака из Нигерије потресле су милионе људи широм свијета. Он је нађен како го умире од глади.

Свијет 15.02.2016 | 21:06
Слике прегладњелог дјетета потресле свијет

Њега је пронашла Ања Рингрин Ловен, оснивач афричке фондације помоћу које помаже дјеци. Назвала га је Хоуп (нада на енглеском), а потресне фотографије подијелила је са свијетом на свом Фејсбуку.

"Пуно тога сам видјела овдје у Нигерији за посљедње три године. Поштедјела сам вас од много ситуација које смо имали у спасилачким мисијама. На хиљаде дјеце оптужују да су вјештице и виђали смо како их муче, мртве малишане, а и престрављене. Ове фотке показју зашто се борим, зашто сам продала све што имам и преселила се на непознату територију", рекла је Ања.

Дечак Хоуп се захваљући њој и људима са којима ради успјешно опоравља.

"Он је снажан мали дјечак. Када га видим како сједи и игра се са мојим сином ми је без сумње најбоље искуство у животу. Немам ријечи да то опишем. Ово чини живот лијепим и вриједним и пустићу фотографије да саме говоре за себе", додала је хумана жена.

Извор: Ало

 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Цовјек

15.02.2016 20:15

Бори се бенане мали, и никада не одустаји. Како је овај свјет суров, и неправедан. ЗАСТО???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ех

15.02.2016 20:17

Е бем те зивоте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

братунац

15.02.2016 20:17

Свака ти цаст,треба сви да следимо твој пример и помаземо другима,тек кад овако несто видим схватим ста је зивот и да ми имамо све сто на је потребно,а ми се нервирамо због неких глупости које зовемо проблемима,ово је проблем,кад немас ста да поједес да би презивео

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.02.2016 21:17

Тешко је човјеку не крену сузе када ово види. Какви само монструми могу оставити дјете да умре од глади. Не треба укидати смртну казну! Издржи мали дјечаче, ти си анђео!

ОДГОВОРИТЕ