НБА трансфери: Блејк Грифин стиже код Јокића?!

Један од најбољих крилних центара НБА лиге Блејк Грифин могао би да постане саиграч нашег Николе Јокића у Денвер Нагетсима.

Кошарка 08.02.2016 | 08:20
НБА трансфери: Блејк Грифин стиже код Јокића?!

Грифин је ван паркета на неколико недеља јер је сломио шаку ударивши економа Лос Анђелес Клиперса, који због тога планирају да га трејдују.

Иако је са 23 поена и 9 скокова по мечу један од кључних играча тима, Клиперси су спремни да се реше проблематичног играча.

Амерички медији спекулишу да су Клиперси већ почели преговоре са Нагетсима, који су спремни да им уступе своје прве звезде Кенета Фарида и Данила Галинарија.

Међутим, треба имати на уму да Клиперси планирају да на лето доведу Кевина Дурента којем истиче уговор у Оклахома Ситију, а радо би трејдовали Криса Пола за Расела Вестбрука како би тандем Тандера постао носилац игре тима из Лос Анђелеса.

У тој причи важну улогу би требало да има управо Грифин, јер је поред Пола једини играч кога Клиперси могу да користе као јак адут у трампи играча.

С друге стране, Нагетси траже играча Ол-стар калибра који би их вратио у борбу за плеј-оф, одакле су "испали" одласком Кармела Ентонија у Њујорк Никсе пре пет година.

Коментари / 0

Оставите коментар