NBA transferi: Blejk Grifin stiže kod Jokića?!

Jedan od najboljih krilnih centara NBA lige Blejk Grifin mogao bi da postane saigrač našeg Nikole Jokića u Denver Nagetsima.

Košarka 08.02.2016 | 08:20
NBA transferi: Blejk Grifin stiže kod Jokića?!

Grifin je van parketa na nekoliko nedelja jer je slomio šaku udarivši ekonoma Los Anđeles Klipersa, koji zbog toga planiraju da ga trejduju.

Iako je sa 23 poena i 9 skokova po meču jedan od ključnih igrača tima, Klipersi su spremni da se reše problematičnog igrača.

Američki mediji spekulišu da su Klipersi već počeli pregovore sa Nagetsima, koji su spremni da im ustupe svoje prve zvezde Keneta Farida i Danila Galinarija.

Međutim, treba imati na umu da Klipersi planiraju da na leto dovedu Kevina Durenta kojem ističe ugovor u Oklahoma Sitiju, a rado bi trejdovali Krisa Pola za Rasela Vestbruka kako bi tandem Tandera postao nosilac igre tima iz Los Anđelesa.

U toj priči važnu ulogu bi trebalo da ima upravo Grifin, jer je pored Pola jedini igrač koga Klipersi mogu da koriste kao jak adut u trampi igrača.

S druge strane, Nagetsi traže igrača Ol-star kalibra koji bi ih vratio u borbu za plej-of, odakle su "ispali" odlaskom Karmela Entonija u Njujork Nikse pre pet godina.

Komentari / 0

Ostavite komentar