Сарајево: Даутбашић изашао из притвора

Билсена Шахман и секретар Министарства безбједности БиХ Бакир Даутбашић, ухапшени у акцији Лутка 2, пуштени су на слободу уз мјере забране. Даутбашић је у вечерњим сатима пуштен из притворске јединице у Сарајеву.

Босна и Херцеговина 05.02.2016 | 20:08
Сарајево: Даутбашић изашао из притвора

Суд Босне и Херцеговине је Шахман и Даутбашићу 13. јануара одредио једномјесечни притвор због сумње да су током децембра прошле године застрашивањем и обећањем недозвољене користи наводили на давање лажног исказа свједока Азре Сарић у кривичном поступку који воде Тужилаштво БиХ и Основни суд у Приштини против Насера Кељмендија и других због организованог криминала у вези са кривичним дјелом убиство.

Бакир Даутбашић, секретар Министарства безбједности и кандидат за министра за саобраћај и комуникације БиХ и његова партнерица Билсена Шахман ухапшени су 11. јануара.

У оквиру исте акције касније је ухапшен и Фахрудин Радончић којем је такође одређен једномјесечни притвор и против којег је данас Тужиалштво БиХ, заједно са Шахман, Даутбашићем и Зијадом Хаџијахићем, подигло оптужницу.

Извор: Н1

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Босанац

05.02.2016 19:38

Довољно му је ову слику у тренерци и капици погледати, прави министар. Да није наведено о коме се ради, опкладио би се да је у питању неки мајмун из Сурчинског клана...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мали

05.02.2016 19:46

Тресла се гора родио се мис!

ОДГОВОРИТЕ