Бивши тренер Звезде купио Умаруа за 1,2 милиона €!

Нападач Партизана Абубакар Умару каријеру ће наставити у Чанчунг Јатаију, потврдио је спортски директор Ивица Илиев београдским извештачима с припрема на Кипру.

Фудбал 05.02.2016 | 18:20
Бивши тренер Звезде купио Умаруа за 1,2 милиона €!

Управа црно-белих прихватила је понуду вредну 1,2 милиона евра од клуба, којег са клупе води бивши тренер Црвене звезде Славиша Стојановић.

Абубакар је већ играо у Кини, за Јанбин и Гванжу РФ, одакле је после прешао у Црвену звезду, а потом ОФК Београд, Војводину и Беверен.

Камерунац напушта Партизан, у који је дошао као слободан играч, после једне полусезоне и само 20 утакмица, на којима је постигао девет голова.

Умару је тако постао шести играч који је ове зиме напустио клуб из Хумске, претходно је Иван Шапоњић потписао за Бенфику за 1,5 милиона евра, Никола Нинковић постао нови играч Ђеное за нешто више од пола милиона, Никола Трујић и Стефан Бабовић раскинули су уговоре, док је Петар Грбић продат турском Ахисарспору за 120.000.

Клуб је напустио је бразилски штопер Фарбрицио Дорнелас, с којим је раскинута позајмица, а Андрија Живковић је и дефинитивно враћен са припрема и наредних шест месеци тренираће у Телеоптику, заједно са преосталим 'отписанима' Предрагом Луком, Лазарем Ћирковић,ев Живком Живковићем и Филипом Кнежевићем.

С друге стране, управа црно-белих појачала је екипу везистом Евертоном Луизом, плаћеног 350.000 Санкт Галену, штопером Седриком Гогуом из финског СЈК, за кога је издвојено 300.000, а наредних дана очекује се и долазак везисте Суме из словачког Слована, за око пола милиона евра.

Коментари / 0

Оставите коментар