Партизан: Живковићу, избачен си!

После састанка Радне групе црно-бели потврдили одлуку да на пролеће не рачунају на најтраженијег играча, Андрија се у петак враћа за Београд, а до краја сезоне тренираће ван првог тима!

Фудбал 04.02.2016 | 20:00
Партизан: Живковићу, избачен си!

Сад је и званично: Андрија Живковић напушта припреме Партизана!

То је епилог вишенедеље ујдурме везане за статус једног од најбољих, а свакако најтраженијег играча црно-белих, који ће већ у петак јутро раздужити опрему, поздравити се са саиграчима у хотели "Хилтон парк" у Никозији и вратити за Београд.

Ово је одлука Радне група, која управља клубом из Хумске 1, донета на седници којој су телефонским путем консултована и њена два члана, тренутно, на Кипру, Ивица Илиев и Владимир Вулетић. Како су се спортски директор и председник Надзорног одбора сагласи са ставом преостале четворице руководећих чланова (Иван Ћурковић, Милош Вазура, Војислав Недић, Милан Обућина и Милорад Вучелич) озваничено је оно о чему се претохдних дана писало и што је наговештено малтене одмах по доласку екипе Ивана Томића на припреме.

Писмена одлука Радне групе, испод које стоје потписи генералног и спортског директора Партизана, Милоша Вазуре и Ивице Илијева, Андрији Живковићу биће предата у вечерњим часовима. Осим ње, играч ће добити и авионску карту у једном правцу, како би се у петак јутро, летом преко Атине, вратио за Београд.

На основу онога што пише у одлуци, Андрија Живковић није суспендован, иако је било и таквих идеја, већ ће "бити прикључен групи професионалних фудбалера на које клуб не рачуна" (Предраг Лука, Лазар Ћирковић, Живко Живковић, Филип Кнежевић), а биће у обавези да се сваког дана јавља тренеру Телеоптика, Игору Спасићу.

И тако, без контакта са првим тимом, све до 30. јуна кад му истиче уговор који је претходних дана био предмет незапамћене сапунице од које користи немају ни Партизан, ни играч.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

телеоптицар

04.02.2016 23:18

То сад они ко њега сјебали да бих му цјена опала на том јунском ил вец којем трансферу. Па видјет цемо епилог овог...

ОДГОВОРИТЕ
Name

делија

05.02.2016 08:19

Срамота је шта је тај Живковић урадио Партизану.Ја сам Звездаш али реално гледам на ствари да није било Партизана ко зна гдје би тај Живковић завршио ,а сад буквално уништава клуб који му је све дао.Угледај се на Грујића како је спасао Зведу од банкрота.

ОДГОВОРИТЕ