Терза: Јовановић може у Зенит, Милијашу врата отворена!

Црвена звезда је одобрила трансфер Вукашина Јовановића у Зенит, а постоји могућност да се у Љутице Богдана врати бивши капитен Ненад Милијаш.

Фудбал 05.02.2016 | 18:40
Терза: Јовановић може у Зенит, Милијашу врата отворена!

Милијаш је тренутно слободан након што је напустио кинески Хебеј, што црвено-бели желе да искористе и приволе га да по трећи пут обуче дрес Црвене звезде.

Са друге стране, Јовановић би могао пут Русије, генерални директор Црвене звезде у оставци Звездан Терзић рекао је да је Звезда пристала да пусти младог центархалфа у Зенит, из поштовања према заједничком спонзору, Гаспрому.

"Ненад Милијаш је играч и човек који је оставио дубок траг у Црвеној звезди и за кога ће у нашем клубу увек имати места. Обавили смо разговор са њим, изнели наше планове и идеје, али треба да се поклопе неке ствари, са насе и његове стране, како би дошло до сарадње. Видећемо у наредним данима", рекао је Терзић.

Функционер Црвене звезде је истакао да је клуб договорио трансфер Јовановића у Зенит, али да он још није договорио услове са руским тимом.

"Црвена звезда се око својих услова договорила веома брзо са Зенитом. Пре свега из поштовања према нашем заједничком спонзору Гаспрому и великој жељи Зенита да Јовановића доведе у свој клуб. Нисмо желели да постављамо додатне услове, као што би то био случај да смо преговарали са било којим другим клубом. Играч и његов менаџер још увек преговарају са Зенитом око услова. Надамо се да ће се све завршити на задовољство све три стране", поручио је први оперативац Звезде.

Београдски медији писали су да би од Црвена звезда од трансфера младог штопера приходовала око 2,5 милиона евра.

Подсетимо, челници из Љутице Богдана у јануару су за Јовановића одбили понуду француског Бордоа од 2,5 милиона и 20 одсто од наредне продаје.

Коментари / 0

Оставите коментар