Звездин Уго Вијеира: Одбио сам кинеске милионе!

Обећао сам жени да ћу бити првак! „Овакву прилику не смем да пропустим, бићемо још бољи у нормалној финансијској ситуацији“, поручио је Португалац.

Фудбал 06.02.2016 | 21:20
Звездин Уго Вијеира: Одбио сам кинеске милионе!

Стрепели су навијачи Црвене звезде после сазнања да се најбољи стрелац тима Уго Вијеира није појавио на почетку припрема за нову сезону. Било је оних који су били уверени да је сјајном Португалцу изгорео фитиљ стрпљења и да више не може да издржи невеселу финансијску ситуацију у клубу.

Тим пре што је могао да наплати сјајну јесен и отисне се у богатији фудбалски живот. Ипак, Вијеира ниједног тренутка није желео да напусти Београд.
„Једина озбиљна понуда стигла је из Кине. Одбио сам. Размишљам само да будем првак са Звездом. Био је велики новац у питању, али сам ставио милионску понуду по страни, јер сам обећао супрузи, пре него што је преминула, да ћу једнод дана да будем првак и да ћу јој да посветим титулу. Не желим да пропустим прилику“, рекао је извештачу Спортског журнала са Кипра спретни нападач.

Верује Вијеира да ће клуб коначно успети да испрати резултате тима.
„Много је лакше кад ти плата не касни. Психолошки је лакше и можеш да будеш фокусиран на фудбал. Ово што смо направили јесенас ретко ко би могао у нашим условима. Надам се да ћемо бити још бољи у нормалној финансијској ситуацији“.

Запослени у и око Црвене звезде верују да овај тим може да настави са победничком серијом.

„Свако ко игра против Звезде има велики мотив да нам поквари посао.Сви мисле да нам покваре посао и тако уђу у историју. Учинићемо све да им не дозволимо. Показали смо да новац није најбитнији у фудбалу“, јасан је Вијеира.

Коментари / 0

Оставите коментар