Хидинк: Тери још увијек може да се предомисли!

Менаџер Челсија Гус Хидинк рекао је да је био изненађен одлуком Џона Терија да саопшти да ће на лето, када му истекне уговор, отићи са Стамфорд Бриџа.

Фудбал 07.02.2016 | 08:00
Хидинк: Тери још увијек може да се предомисли!

Он је истакао да управа и даље жели да разговара са капитеном око могућег наставка сарадње.

Тери је рекао да му управа неће понудити нови уговор па ће на лето отићи из клуба. Он је са 14 година прешао у Челси и од тада није мењао клуб. Британски медији спекулишу да би Тери на лето могао да потпише за неки амерички или кинески клуб.

Управа Челсија је изненађена одлуком Терија да саопшти да неће продужити уговор.

"То је било прилично изненађујуће, али има право да уради оно што је урадио. Много волим Џона, начин на који игра и његову посвећеност тиму и тако ће бити и даље. У последњих неколико дана смо разговарали о многим стварима у фудбалу и знам да ће наставити да игра на истом нивоу", рекао је Хидинк за Гардијан.

"Џон има право да се предомисли с обзиром да његов уговор истиче на крају сезоне. Али, клуб и даље жели да разговара и врата су и отворена. Није донета никаква посебна одлука. Мора да се види и шта ће мислити нови тренер. Врата нису затворена и разговор је увек могућ", додао је холандски тренер.

Упитан о Теријевим наступима, након што је Челси непоражен у девет утакмица у свим такмичењима од отпуштања тренера Жозеа Мориња у децембру, Хидинк је рекао да је капитен "добро физички припремљен".

"Он није оно што обично видите код 35-годишњег фудбалера. Он је спреман и добро игра и тако ће наставити. Разговарали смо о томе, остаће професионалан и наставиће напорно да тренира", рекао је Хидинк.

Коментари / 0

Оставите коментар