Убио се јер га је оставила дјевојка!?

Истрага о смрти Милоша Бабића (20) у Сутомору, 25. јуна прошле године, још није готова, али обдукција упућује на самоубиство

Регион 30.01.2016 | 22:00
Убио се јер га је оставила дјевојка!?

Сумња породице Милоша Бабића (20) да је њихов јединац убијен 25. јуна прошле године на тераси једне изнајмљене викендице у Сутомору за државне органе у Црној Гори је разумљива, али, како кажу, докази говоре другачије. Од извора блиских Врховном и Вишем државном тужилаштву, незванично сазнајемо, да је у овом случају реч о самоубиству!

"То произлази из налаза обдукције. О њему је тужилаштво обавестило и Министарство спољних послова Црне Горе, којем је прослеђен записник о увиђају. Истрага још није окончана, али за тужилаштво нема дилеме да је реч о самоубиству. Баш ништа не указује на супротно и тужитељка која је обавила увиђај тражила је чак и додатна вештачења како би отклонила све сумње", сазнају "Новости" од извора блиских истрази.

Младић је у Сутоморе дошао због девојке која се запослила у овом туристичком месту, кажу у барској полицији.

"Из порука у његовом телефону могао се закључити мотив његовог доласка у Сутоморе, а то је девојка. Међутим, кад је дошао на море, она му саопштава да је нашла другог дечка. Вероватно не могавши да поднесе тај губитак, он је ножем сам себи нанео смртоносне повреде", казао је извор "Новости" у полицији.

Подсетимо, Милош је 9. маја стигао у Црну Гору да сезонски ради у једном кафићу са девојком с којом је већ шест месеци био у вези. Последњи пут чуо се са родитељима 23. јуна, а два дана касније комшије су га пронашле мртвог. Лежао је на тераси крвав, са убодним ранама у пределу стомака и срца. Поред њега, са леве стране, пронађен је нож.

За породицу Бабић прича о самоубиству - нема смисла.

"Мени мог сина ништа не може да врати", каже нам Тања Бабић. Желим да сазнам истину каква год да је! Али та верзија о самоубиству ми звучи сулудо. На основу изјаве инспектора су проценили да је било самоповређивања и да се убио?! Наду ми улива то што истрага није завршена.

Милошева мајка, међутим, бесмисленим сматра и наведене мотиве самоубиства.

"Никаквих порука у телефону није било, које су могле да укажу да је био у свађи са девојком", изричита је Бабићева. "Али иако су раскинули, не верујем да би то могло толико на њега да утиче. Милош је био пун живота, храбар, ведар и веровао је у Бога. Раскиде са девојкама је доживљавао младалачки. Имао је везице, али са свим тим девојчицама остао је друг. Чак је скоро и свом деди рекао да још чека праву... Зар такав један момак да убије себе ножем? Мој Милош то никад не би урадио"...

НЕМА КОФЕРА, САТА, НОВЦА...

Породица Бабић седам месеци већ чека званичне одговоре из Црне Горе. Не знају ни шта се догодило са Милошевим вредним стварима. Нестали су његови скупљи одевни предмети, сат, а у записнику нема ни речи о новцу који су му послали да му се нађе за сваки случај. Све то, као и обрисане поруке из телефона, додатно подгревају њихове сумње да њихов миљеник није дигао руку на себе...

Извор: Новости

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

сноуден

30.01.2016 19:15

Оправдана сумња породице засто би нестали његови предмети ако је рец о самоубиству...стиснут дјевојку и газду гдје становао и газду гдје дјевојка радила вјероватно је несто видио и открио и то платио зивитом...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микић

31.01.2016 17:11

Момак је нажалост због дјевојке убијен или је видио и сазнао нешто није смио да види и зна! МОЖДА ЈЕ ЕЛИТНА ПРОСТИТУЦИЈА У ПИТАЊУ!

Name

Хм

30.01.2016 19:43

Можда га је убио тај други а тих пар ствари однио да испадне да је пљачка мотив за убиство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ф.С.Б.

30.01.2016 21:18

Момак са овим цртама лица нема сансе да је дигао руку на себе.Вјероватно је неко због његове дјевојке добио батина а то је било довољно да висе није медју зивима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

31.01.2016 05:34

Да је он син од каквог гузоње одкрило би се шта је било а овако идемо даље

ОДГОВОРИТЕ