Ubio se jer ga je ostavila djevojka!?

Istraga o smrti Miloša Babića (20) u Sutomoru, 25. juna prošle godine, još nije gotova, ali obdukcija upućuje na samoubistvo

Region 30.01.2016 | 22:00
Ubio se jer ga je ostavila djevojka!?

Sumnja porodice Miloša Babića (20) da je njihov jedinac ubijen 25. juna prošle godine na terasi jedne iznajmljene vikendice u Sutomoru za državne organe u Crnoj Gori je razumljiva, ali, kako kažu, dokazi govore drugačije. Od izvora bliskih Vrhovnom i Višem državnom tužilaštvu, nezvanično saznajemo, da je u ovom slučaju reč o samoubistvu!

"To proizlazi iz nalaza obdukcije. O njemu je tužilaštvo obavestilo i Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore, kojem je prosleđen zapisnik o uviđaju. Istraga još nije okončana, ali za tužilaštvo nema dileme da je reč o samoubistvu. Baš ništa ne ukazuje na suprotno i tužiteljka koja je obavila uviđaj tražila je čak i dodatna veštačenja kako bi otklonila sve sumnje", saznaju "Novosti" od izvora bliskih istrazi.

Mladić je u Sutomore došao zbog devojke koja se zaposlila u ovom turističkom mestu, kažu u barskoj policiji.

"Iz poruka u njegovom telefonu mogao se zaključiti motiv njegovog dolaska u Sutomore, a to je devojka. Međutim, kad je došao na more, ona mu saopštava da je našla drugog dečka. Verovatno ne mogavši da podnese taj gubitak, on je nožem sam sebi naneo smrtonosne povrede", kazao je izvor "Novosti" u policiji.

Podsetimo, Miloš je 9. maja stigao u Crnu Goru da sezonski radi u jednom kafiću sa devojkom s kojom je već šest meseci bio u vezi. Poslednji put čuo se sa roditeljima 23. juna, a dva dana kasnije komšije su ga pronašle mrtvog. Ležao je na terasi krvav, sa ubodnim ranama u predelu stomaka i srca. Pored njega, sa leve strane, pronađen je nož.

Za porodicu Babić priča o samoubistvu - nema smisla.

"Meni mog sina ništa ne može da vrati", kaže nam Tanja Babić. Želim da saznam istinu kakva god da je! Ali ta verzija o samoubistvu mi zvuči suludo. Na osnovu izjave inspektora su procenili da je bilo samopovređivanja i da se ubio?! Nadu mi uliva to što istraga nije završena.

Miloševa majka, međutim, besmislenim smatra i navedene motive samoubistva.

"Nikakvih poruka u telefonu nije bilo, koje su mogle da ukažu da je bio u svađi sa devojkom", izričita je Babićeva. "Ali iako su raskinuli, ne verujem da bi to moglo toliko na njega da utiče. Miloš je bio pun života, hrabar, vedar i verovao je u Boga. Raskide sa devojkama je doživljavao mladalački. Imao je vezice, ali sa svim tim devojčicama ostao je drug. Čak je skoro i svom dedi rekao da još čeka pravu... Zar takav jedan momak da ubije sebe nožem? Moj Miloš to nikad ne bi uradio"...

NEMA KOFERA, SATA, NOVCA...

Porodica Babić sedam meseci već čeka zvanične odgovore iz Crne Gore. Ne znaju ni šta se dogodilo sa Miloševim vrednim stvarima. Nestali su njegovi skuplji odevni predmeti, sat, a u zapisniku nema ni reči o novcu koji su mu poslali da mu se nađe za svaki slučaj. Sve to, kao i obrisane poruke iz telefona, dodatno podgrevaju njihove sumnje da njihov miljenik nije digao ruku na sebe...

Izvor: Novosti

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

snouden

30.01.2016 19:15

Opravdana sumnja porodice zasto bi nestali njegovi predmeti ako je rec o samoubistvu...stisnut djevojku i gazdu gdje stanovao i gazdu gdje djevojka radila vjerovatno je nesto vidio i otkrio i to platio zivitom...

ODGOVORITE
Name

Михаило Микић

31.01.2016 17:11

Момак је нажалост због дјевојке убијен или је видио и сазнао нешто није смио да види и зна! МОЖДА ЈЕ ЕЛИТНА ПРОСТИТУЦИЈА У ПИТАЊУ!

Name

Hm

30.01.2016 19:43

Možda ga je ubio taj drugi a tih par stvari odnio da ispadne da je pljačka motiv za ubistvo.

ODGOVORITE
Name

F.S.B.

30.01.2016 21:18

Momak sa ovim crtama lica nema sanse da je digao ruku na sebe.Vjerovatno je neko zbog njegove djevojke dobio batina a to je bilo dovoljno da vise nije medju zivima.

ODGOVORITE
Name

Crni

31.01.2016 05:34

Da je on sin od kakvog guzonje odkrilo bi se šta je bilo a ovako idemo dalje

ODGOVORITE