Стање повријеђеног дјечака је стабилно

Шеснаестогодишњак који је у дворишту Средње стручне школе у насељу Јања код Бијељине избоден ножем, након операције у општој болници “Свети врачеви”, данас је стабилног здравственог стања потврђено је из ове медицинске установе за БН ТВ.

Република Српска 30.01.2016 | 12:00
Стање повријеђеног дјечака је стабилно

Д.Т. се налази на интензивној њези Опште болнице у Бијељини и под сталном је љекарском контролом јер је имао тешке повреде од вишеструких убода ножем.

"Стање дјечака је стабилно. Тренутно је ван животне опасности. Повреде које је имао су нанесене оштрим предметом. Исте су јуче адекватно хируршки збринуте и у наредном периоду ће зарасти. Тренутно се не очекују неке велике компликације. Такође, све што се буде дешавало биће адекватно третирано, тако да се надамо да ће дјечак бити добро", рекао је др Бојан Кењић, хирург у Болници "Свети Врачеви" у Бијељини.

Дјечији хирург је јуче рекао да је најтежа повреда аорте, због чега је Д.Т. изгубио много крви. Задобио је и повреде желуца и цријева, а убод у предјелу грудног коша, потенцијално леталан, зауставила су ребра, саопштено је из Опште болнице у Бијељини.

До обрачуна је дошло, како је јуче изјавио дежурни тужилац Марко Зекић, због, враћања ланчића. Он је нагласио да чињенице за сада не указују да би мотив напада могао да буде међунационална мржња.

Родитељи повријеђеног дјечака ипак не искључују ту могућност.

БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар