Stanje povrijeđenog dječaka je stabilno

Šesnaestogodišnjak koji je u dvorištu Srednje stručne škole u naselju Janja kod Bijeljine izboden nožem, nakon operacije u opštoj bolnici “Sveti vračevi”, danas je stabilnog zdravstvenog stanja potvrđeno je iz ove medicinske ustanove za BN TV.

Republika Srpska 30.01.2016 | 12:00
Stanje povrijeđenog dječaka je stabilno

D.T. se nalazi na intenzivnoj njezi Opšte bolnice u Bijeljini i pod stalnom je ljekarskom kontrolom jer je imao teške povrede od višestrukih uboda nožem.

"Stanje dječaka je stabilno. Trenutno je van životne opasnosti. Povrede koje je imao su nanesene oštrim predmetom. Iste su juče adekvatno hirurški zbrinute i u narednom periodu će zarasti. Trenutno se ne očekuju neke velike komplikacije. Takođe, sve što se bude dešavalo biće adekvatno tretirano, tako da se nadamo da će dječak biti dobro", rekao je dr Bojan Kenjić, hirurg u Bolnici "Sveti Vračevi" u Bijeljini.

Dječiji hirurg je juče rekao da je najteža povreda aorte, zbog čega je D.T. izgubio mnogo krvi. Zadobio je i povrede želuca i crijeva, a ubod u predjelu grudnog koša, potencijalno letalan, zaustavila su rebra, saopšteno je iz Opšte bolnice u Bijeljini.

Do obračuna je došlo, kako je juče izjavio dežurni tužilac Marko Zekić, zbog, vraćanja lančića. On je naglasio da činjenice za sada ne ukazuju da bi motiv napada mogao da bude međunacionalna mržnja.

Roditelji povrijeđenog dječaka ipak ne isključuju tu mogućnost.

BN TV

Komentari / 0

Ostavite komentar