НБА: Репторси не стају, Јокић сјајан, тројке Галинарија за тријумф Нагетса!

Протекле ноћи у НБА лиги је одиграно шест утакмица, а вече је обележио десети тријумф заредом Торонто Репторса и сјајна партија Рајана Андерсона. Српски кошаркаш Никола Јокић уписао је још једну одличну партију у дресу Денвер Нагетса у тријумфу над Вашингтон Визардсима са 117:113. 

Кошарка 29.01.2016 | 11:00
НБА: Репторси не стају, Јокић сјајан, тројке Галинарија за тријумф Нагетса!

Јокић је на терену провео нешто више од 25 минута и за то време је забележио 15 поена, десет скокова, три асистенције и једну украдену лопту.

Млади кошаркаш је имао шут из игре 7/12, од којих је један покушај био за три поена, уз промашај, а од три слободна бацања погодио је само једно.

Визардси и Нагетси су водили велику борбу у Вашингтону, а гости су меч преломили захваљујући тројкама Данила Галинарија. Италијан је уписао четири тројке и утакмицу је завршио са 26 поена, шест асистенција и пет скокова, а велику помоћ имао је у Емануелу Мудијеју, који је додао 20 поена.

На другој страни, Гарет Темп је имао 20 поена и пет скокова, Џон Вол је додао 17 поена, девет асистенција и седам скокова, док је Бредли Бил додао исти број поена.

Нагетси после тог тријумфа имају 18 победа и 29 пораза, док је скор Визардса 20/24.

Протекле ноћи у НБА лиги је одиграно шест утакмица, а вече је обележио десети тријумф заредом Торонто Репторса и сјајна партија Рајана Андерсона.

Репторси су до десете узастопне победе, а 31. ове сезоне, дошли у дуелу са Њујорк Никсима резултатом 103:93.

Тим из Торонта су до тријумфа предводили Демар Дерозан и Кајл Лоури са по 26 поена. Лоури је имао и десет асистенција и шест скокова, а одличан је био и Јонас Валанчунас са 11 поена и 18 скокова.

Код Никса, Арон Афлало је уписао 20 поена, Саша Вујачић је додао 13 поена и шест скокова, а Џеријан Грант исти број поена и шест асистенција.

Међу играчима, истакао се Рајан Андерсон, који је предводио Њу Орлеанс Пеликансе до победе над Сакраменто Кингсима са 114:105. Андерсон је постигао 26 поена и девет скокова, а уз њега се истакао Џру Холидеј са 25 поена, осам асистенција и пет скокова.

У тиму Кингса, Демаркус Казинс је имао 26 поена, десет скокова и шест асистенција, а Бен Меклемор је додао исти број поена.

У ноћи између четвртка и петка, тријумфе су још уписали Денвер Нагетси, Индијана Пејсерси, Мемфис Гризлиси и Чикаго Булси.

Најубедљивији били су Булси, који су славили на гостовању Лос Анђелес Лејкерсима са 114:91.
Џими Батлер је са 26 поена и десет скокова учествовао у том тријумфу, Пау Гасол је додао 21 поен, 12 скокова и седам асистенција, а Дерик Роуз је уписао 16 поена, седам скокова и пет асистенција.

На другој страни, Џордан Кларксон је имао 16 поена, два више од Брендона Баса и Џулијуса Рендла, који је додао и осам скокова.

Гризлиси су такође били убедљиви тријумфом над Милвоки Баксима са 103:83. Најбољи у 27. победи тима из Мемфиса био је Џеф Грин са 21 поеном и пет скокова, док је Марк Гасол додао 15 поена и осам скокова. Код Бакса, Грег Монро је имао 21 поен и седам скокова.

У јединој преосталој утакмици, Пејсерси су славили против Атланта Хокса са 111:92. Монта Елис је ту утакмицу завршио са 25 поена, шест асистенција и пет скокова, Мајлс Тарнер је додао 20 поена и шест скокова, а Џорџ Хил 18 поена и осам скокова. У пораженом тиму, Џеф Тиг је уписао 20 поена и пет асистенција.

Коментари / 0

Оставите коментар