Куп: Јуве са 3:0 иде на Ђузепе Меацу код Интера!

Фудбалери Јувентуса убедљиво су савладали Интер 3:0, у првом мечу полуфинала Купа Италије.

Фудбал 28.01.2016 | 08:45
Куп: Јуве са 3:0 иде на Ђузепе Меацу код Интера!

"Стара дама" је потпуно надиграла ривала из Милана, а "Дерби Италије" решили су двоструки стрелац Алваро Мората и Пауло Дибала.

Интер је последњих 20 минута имао играча мање, због искључења Џејсона Муриља, који је у првом полувремену скривио пенал за вођство Јувентуса.

Реванш меч је 2. марта на Ђузепе Меаци, дан након што Милан и Алесандрија одиграју свој други меч, у којем ће "росонери" бранити минималну предност са "гостовањ" у Торину.

Роберто Манчини је покушао дефанзивном тактиком са неколико "прљавих" играча да обузда игру Јувентуса, али му то није пошло за руком.

Домаћин је од старта контролисао ритам меча и константно претио "неразурим", које је судија спасао раног заостатка јер је пропустио да сигнализира пенал због играња руком Муриља.

Ипак, Колумбијац се "искупио" крајем првог полувремена када је одгурнуо с леђа Квадрада у свом казненом.

Овај поклон искористио је Мората лагано савладавши Хандановича са беле тачке. Гол је погурао домаћина који у двадесетом минуту наставка дуплира предност.

Опет је стрелац био Мората који је фантастичним волеј ударцем поручио Висентеу дел Боскеу да може да рачуна на њега за ЕУРО у Француској.

Седам минута касније Интер је остао са играчем мање на терену, јер је Муриљо опет непрописно фаулирао Квадрада, и завршио меч.

Јуве то максимално користи у самој завршници, резервиста Дибала добија сјајну лопту од Асамое и опет левом ногом тресе мрежу ривала.

Коментари / 0

Оставите коментар