Овако изгледа ормар Марка Закерберга

Марк Закерберг коначно је спреман да се врати радним обавезама, након одсуства које је имао због рођења ћерке Макс.

Свијет 26.01.2016 | 13:26
Овако изгледа ормар Марка Закерберга

У међувремену је објавио много фотографија своје бебе, а сада је са својим Фацебоок пријатељима (прати га више од 48,5 милиона људи) поделио и фотографију свог ормара.

Будући да је одавно познато да се Закерберг не замара одабиром одевних комбинација и да се углавном може видети у сивој мајици или дуксу, он је шаљиво прокоментарисао: “Први дан на послу после одсуства. Шта да обучем?”

Иначе, он је већ једном објаснио зашто увек носи исту мајицу.

“Желим да рашчистим свој живот и учиним га једноставнијим тако што ћу смањити број одлука које треба свакодневно да доносим и посветим се томе како да што боље служим овој заједници”, рекао је он.

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Јерофант

26.01.2016 13:34

Ето нема времена три минуте да одабере мајицу ваљда се посвећује служењу заједници тако што троши своје "драгоцјено" вријеме на сликање ормара и постављање слика на ФБ . Као ето његов посао је животно битан за заједницу а нпр. модна индуструја је небитна само је ваљда фејсбук битан за опстанак планете ,човјечанства, галаксије... коме причаш шупљу цукенберже...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ацо

26.01.2016 15:01

Апсолутно фантастицна ствар. Ко је радио у цивилу и униформи зна колико је лаксе у униформи када кренес на посао а не мислис се ста да обуцес.