Ovako izgleda ormar Marka Zakerberga

Mark Zakerberg konačno je spreman da se vrati radnim obavezama, nakon odsustva koje je imao zbog rođenja ćerke Maks.

Svijet 26.01.2016 | 13:26
Ovako izgleda ormar Marka Zakerberga

U međuvremenu je objavio mnogo fotografija svoje bebe, a sada je sa svojim Facebook prijateljima (prati ga više od 48,5 miliona ljudi) podelio i fotografiju svog ormara.

Budući da je odavno poznato da se Zakerberg ne zamara odabirom odevnih kombinacija i da se uglavnom može videti u sivoj majici ili duksu, on je šaljivo prokomentarisao: “Prvi dan na poslu posle odsustva. Šta da obučem?”

Inače, on je već jednom objasnio zašto uvek nosi istu majicu.

“Želim da raščistim svoj život i učinim ga jednostavnijim tako što ću smanjiti broj odluka koje treba svakodnevno da donosim i posvetim se tome kako da što bolje služim ovoj zajednici”, rekao je on.

 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Jerofant

26.01.2016 13:34

Eto nema vremena tri minute da odabere majicu valjda se posvećuje služenju zajednici tako što troši svoje "dragocjeno" vrijeme na slikanje ormara i postavljanje slika na FB . Kao eto njegov posao je životno bitan za zajednicu a npr. modna industruja je nebitna samo je valjda fejsbuk bitan za opstanak planete ,čovječanstva, galaksije... kome pričaš šuplju cukenberže...

ODGOVORITE
Name

aco

26.01.2016 15:01

Apsolutno fantasticna stvar. Ko je radio u civilu i uniformi zna koliko je lakse u uniformi kada krenes na posao a ne mislis se sta da obuces.