И сутра хладно и суво, слаб снијег понегдје

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће, након слабог снијега који ће падати понегдје ујутро, преовладавати хладно и суво вријеме.

Босна и Херцеговина 17.01.2016 | 14:12
И сутра хладно и суво, слаб снијег понегдје

Јутарња температура од минус осам до минус три, на југу до минус један, у вишим предјелима минус 12, а највиша дневна од минус пет до један, на југу до четири, у вишим предјелима минус осам степени Целзијусових.

Према прогнози Хидрометеоролошког завода Републике Српске, сутра ујутро биће хладно, на југу и западу суво, док ће у осталим предјелима падати слаб снијег.

Током дана слаб снијег ће падати само још понегдје на истоку, а у осталим предјелима ће бити суво уз постепено разведравање и више сунчаних периода.

Разведравање почиње прво на западу и сјеверу, док ће на истоку падавине престати касније и доћи ће до разведравања до вечери.

У Херцеговини ће у првом дијелу дана дувати јака бура, док ће током дана вјетар постепено слабити. У осталим предјелима вјетар слаб до умјерен сјеверни.

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас је преовладава облачно, хладно и вјетровито вријеме, уз слаб снијег понегдје.

Коментари / 0

Оставите коментар