I sutra hladno i suvo, slab snijeg ponegdje

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će, nakon slabog snijega koji će padati ponegdje ujutro, preovladavati hladno i suvo vrijeme.

Bosna i Hercegovina 17.01.2016 | 14:12
I sutra hladno i suvo, slab snijeg ponegdje

Jutarnja temperatura od minus osam do minus tri, na jugu do minus jedan, u višim predjelima minus 12, a najviša dnevna od minus pet do jedan, na jugu do četiri, u višim predjelima minus osam stepeni Celzijusovih.

Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske, sutra ujutro biće hladno, na jugu i zapadu suvo, dok će u ostalim predjelima padati slab snijeg.

Tokom dana slab snijeg će padati samo još ponegdje na istoku, a u ostalim predjelima će biti suvo uz postepeno razvedravanje i više sunčanih perioda.

Razvedravanje počinje prvo na zapadu i sjeveru, dok će na istoku padavine prestati kasnije i doći će do razvedravanja do večeri.

U Hercegovini će u prvom dijelu dana duvati jaka bura, dok će tokom dana vjetar postepeno slabiti. U ostalim predjelima vjetar slab do umjeren sjeverni.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas je preovladava oblačno, hladno i vjetrovito vrijeme, uz slab snijeg ponegdje.

Komentari / 0

Ostavite komentar