Буран љубавни живот нарко - боса Ел Чапа

Мексички краљ дроге Хоакин Гузман пре хапшења уживао је у друштву лепих жена. У центру Ел Чаповог љубавног живота налазе су се три јавне личности Мексика.

Свијет 16.01.2016 | 08:30
Буран љубавни живот нарко - боса Ел Чапа

Према писању медија у његовој земљи, Кратки је, пре него што је поново завршио иза решетака, живео живот пуним плућима.

Гузман је католички Божић прославио са својом супругом, мисицом Емом Коронел, и истовремено размењивао бројне поруке са глумицом Кејт дел Кастиљо.

Са Емом Коронел Гузман је у браку од 2007. године, а имају двоје деце. Ипак, брачни завет није га спречио да ужива у друштву лепих жена.

Тако је Ел Чапо Нову годину провео у друштву мексичке политичарке Лусеро Санчез, која му је наводно родила двоје деце.

Политичарка и нарко-краљ упознали су се на једној забави 2013. године.

Санчезова (26), која је тада била удата, одмах је запала за око Ел Чапу. Два месеца касније њен супруг Рубен Чавес је убијен, а кривац никада није пронађен, иако сви имплицирају да је за то одговоран управо шеф картела Синалоа.

Када се у листу "Примеро нотициас" по први пут појавила вест да је са Гузманом добила двоје деце, Санчезова је бурно реаговала и демантовала те наводе, захтевајући извињење.

Ел Чапова последња опсесија била је звезда сапуница Кејт дел Кастиљо, коју је свакодневно обасипао поклонима и комплиментима. Она му је и уговорила састанак са холивудским глумцем Шоном Пеном, након којег је и ухапшен.

Желео је да купи фудбалски клуб Челси

Ухапшени мексички нарко бос планирао је да купи енглеског премијерлигаша Челси. Полиција је дошла до сазнања да је Ел Чапо био спреман да потроши готово комплетно своје богатство само да постане први човек "плаваца".

Гузман је за куповину Челсија тада наменио 868 милиона евра, у чему га је спречило правило Премијер лиге, које гласи да на челу клуба не може да буде особа која има проблеме са законом.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Рајо.

17.01.2016 11:17

Купи Борац да га гледамо у Лиги шампиона.

ОДГОВОРИТЕ