Buran ljubavni život narko - bosa El Čapa

Meksički kralj droge Hoakin Guzman pre hapšenja uživao je u društvu lepih žena. U centru El Čapovog ljubavnog života nalaze su se tri javne ličnosti Meksika.

Svijet 16.01.2016 | 08:30
Buran ljubavni život narko - bosa El Čapa

Prema pisanju medija u njegovoj zemlji, Kratki je, pre nego što je ponovo završio iza rešetaka, živeo život punim plućima.

Guzman je katolički Božić proslavio sa svojom suprugom, misicom Emom Koronel, i istovremeno razmenjivao brojne poruke sa glumicom Kejt del Kastiljo.

Sa Emom Koronel Guzman je u braku od 2007. godine, a imaju dvoje dece. Ipak, bračni zavet nije ga sprečio da uživa u društvu lepih žena.

Tako je El Čapo Novu godinu proveo u društvu meksičke političarke Lusero Sančez, koja mu je navodno rodila dvoje dece.

Političarka i narko-kralj upoznali su se na jednoj zabavi 2013. godine.

Sančezova (26), koja je tada bila udata, odmah je zapala za oko El Čapu. Dva meseca kasnije njen suprug Ruben Čaves je ubijen, a krivac nikada nije pronađen, iako svi impliciraju da je za to odgovoran upravo šef kartela Sinaloa.

Kada se u listu "Primero noticias" po prvi put pojavila vest da je sa Guzmanom dobila dvoje dece, Sančezova je burno reagovala i demantovala te navode, zahtevajući izvinjenje.

El Čapova poslednja opsesija bila je zvezda sapunica Kejt del Kastiljo, koju je svakodnevno obasipao poklonima i komplimentima. Ona mu je i ugovorila sastanak sa holivudskim glumcem Šonom Penom, nakon kojeg je i uhapšen.

Želeo je da kupi fudbalski klub Čelsi

Uhapšeni meksički narko bos planirao je da kupi engleskog premijerligaša Čelsi. Policija je došla do saznanja da je El Čapo bio spreman da potroši gotovo kompletno svoje bogatstvo samo da postane prvi čovek "plavaca".

Guzman je za kupovinu Čelsija tada namenio 868 miliona evra, u čemu ga je sprečilo pravilo Premijer lige, koje glasi da na čelu kluba ne može da bude osoba koja ima probleme sa zakonom.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Rajo.

17.01.2016 11:17

Kupi Borac da ga gledamo u Ligi šampiona.

ODGOVORITE