Заташкавање: Мјесец посјећују ванземаљци

Дона Харе, бивша радница америчке Националне ваздухопловне и свемирске администрације тврди да су током посјете Мјесецу примјећена три летећа тањира.

Свијет 26.12.2015 | 08:20
Заташкавање: Мјесец посјећују ванземаљци

Она тврди да је свемирска агенција скривала чињеницу да су астронаути видјели летјелице које је у личној преписци називала "Деда Мразом".

"Ушла сам у зону ограниченог приступа гдје се налазила фото лабораторија, и то баш у тренутку кад су развијали филм направљен на Мјесецу. Указали су ми на једну сјенку , знала сам да мисле да је то НЛО али да не смеју да ми кажу" рекла је Харе

Харе каже да су јој многи из НАСА рекли да је једна Аполо мисија имала прилику да види три приземљена НЛО. Она не прецизира ко су људи који су са њом подјелили ту информацију, преноси Даилy Маил.

Дона је иначе у НАСА радила као илустратор и техничар за фото слајдове и примила је много награда за свој рад.

"Била сам запрепашћена када сам схватила да имају посебан протокол за брисање НЛО са фотографија" каже Харе.

Она тврди да је кодно име за НЛО које су астронаути видјели на Мјесецу било “Дједа Мраз” и да је агенција пријетила онима који проговоре о томе шта се ради са фотографијама да ће изгубити пензију.

“Мени нису пријетили, али сам добила поруку да не треба о томе да говорим”, каже она.

“Али ја сам већ говорила о томе толико много да им вјероватно више није ни важно”.

НАСА није реаговала на ове оптужбе.

НН

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

ескурзија

26.12.2015 07:52

Куд их не упита да ли вјерују у сина бозијег или у јединог пророка мухамеда овако це нас јос увијек уцити како на небу има цикица који намвобецава 40 дјевица или рај поред господа. Никад вјера неце признати да смо ми хибридно створени од ванземаљске интервенције јер би смисао вјере постао смесан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свакако

26.12.2015 08:38

Слажем се са одговором, ми смо заиста клонирани и донесени далеко из свемира, али религија чини наравно своје, ствара своје богове, свеце..., "Религија је опијум за народ" (Карл Марx)

Name

ре свакако

27.12.2015 09:05

Религија це да спаси народ.Свака религија говори о толеранцији,љубави и бризи за "близњег свога" и кад би се постовала и следила никада не би било људских несреца.Хиљадама година религија опстаје над,царевима,краљевима,председницима дрзава и свим осталим врстама уредјења и владара.Мозда се зато с времена на време и злоупотребљава.

Name

Синнy Боy

26.12.2015 08:23

А што би ванземаљци посјећивали мјесец? Тамо нема ничега битног. Да им служи као хостел,да одморе мало након вишевјековног путовања кроз свемир? Или да са мјесеца посматрају ретардиране земљане како се туку и убијају међусобом?

ОДГОВОРИТЕ
Name

екстракт

26.12.2015 09:13

Ако вам каже да они посјећују земљу ви им не верујете-напримјер зар не би могли на месецу узимати одређене метале којих нема на земљи-што не би могли имати базе јер није вама чудно да се спремамо колонизовати планету марс а да мјесец више и не посјећујемо.поготово тамну страну мјесеца.

Name

Драшко

26.12.2015 10:00

Ко зна јесу ли Амери уопште били на Мјесецу? Према тадашњој технологији није било појма да то изведу. Руси никад нису били на Мјесецу, а свакодневно видимо њихову војну технологију која је јача од западне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владо Бања Лука

26.12.2015 10:17

НАСА никад није била на Мјесецу, све је фарса и лаз! Цовјецанство се близи истини, а НАСА са оваквим јадним изјавама зели да створи димну завјесу и створи помутњу у свјетској јавности. У овом тексту њихова (бивса) запосленица тврди да су били на Мјесецу, али ето, горе су наводно насли ванземаљце, па је и то, ето, вјероватно разлог сто се висе не врацају...Али, цеститам јој сто је бар признала да НАСА фотосопира и ретусира фотографије и да има цитаво одјељење задузено за то!? Фотке мозда и могу средити, али је за снимке сад касно - на њима је толико нелогицности да су они најбољи доказ да је све подвала. Од вијорења заставе, преко преносења звука у вакуму (на пар снимака се цује ударање цекица на поврсини мјесеца), па све до цувеног "скакутања" астро-глумаца на наводној поврсини. Ако убрзате те снимке 2X, видјецете да се они крецу нормално и да је све снимано на Земљи. И лаику је јасно да су били на Мјесецу, њихово скакутање би било пуно веце јер је на Мјесецу свега 1/6 земљине гравитације. Одскакали би пуно висе, него ли пар цантиметара! И ровер би када у великој брзини предје преко узвисења буквално запловио кроз базвасдусни простор, али се то не десава.

ОДГОВОРИТЕ