Zataškavanje: Mjesec posjećuju vanzemaljci

Dona Hare, bivša radnica američke Nacionalne vazduhoplovne i svemirske administracije tvrdi da su tokom posjete Mjesecu primjećena tri leteća tanjira.

Svijet 26.12.2015 | 08:20
Zataškavanje: Mjesec posjećuju vanzemaljci

Ona tvrdi da je svemirska agencija skrivala činjenicu da su astronauti vidjeli letjelice koje je u ličnoj prepisci nazivala "Deda Mrazom".

"Ušla sam u zonu ograničenog pristupa gdje se nalazila foto laboratorija, i to baš u trenutku kad su razvijali film napravljen na Mjesecu. Ukazali su mi na jednu sjenku , znala sam da misle da je to NLO ali da ne smeju da mi kažu" rekla je Hare

Hare kaže da su joj mnogi iz NASA rekli da je jedna Apolo misija imala priliku da vidi tri prizemljena NLO. Ona ne precizira ko su ljudi koji su sa njom podjelili tu informaciju, prenosi Daily Mail.

Dona je inače u NASA radila kao ilustrator i tehničar za foto slajdove i primila je mnogo nagrada za svoj rad.

"Bila sam zaprepašćena kada sam shvatila da imaju poseban protokol za brisanje NLO sa fotografija" kaže Hare.

Ona tvrdi da je kodno ime za NLO koje su astronauti vidjeli na Mjesecu bilo “Djeda Mraz” i da je agencija prijetila onima koji progovore o tome šta se radi sa fotografijama da će izgubiti penziju.

“Meni nisu prijetili, ali sam dobila poruku da ne treba o tome da govorim”, kaže ona.

“Ali ja sam već govorila o tome toliko mnogo da im vjerovatno više nije ni važno”.

NASA nije reagovala na ove optužbe.

NN

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

eskurzija

26.12.2015 07:52

Kud ih ne upita da li vjeruju u sina bozijeg ili u jedinog proroka muhameda ovako ce nas jos uvijek uciti kako na nebu ima cikica koji namvobecava 40 djevica ili raj pored gospoda. Nikad vjera nece priznati da smo mi hibridno stvoreni od vanzemaljske intervencije jer bi smisao vjere postao smesan.

ODGOVORITE
Name

Svakako

26.12.2015 08:38

Slažem se sa odgovorom, mi smo zaista klonirani i doneseni daleko iz svemira, ali religija čini naravno svoje, stvara svoje bogove, svece..., "Religija je opijum za narod" (Karl Marx)

Name

re svakako

27.12.2015 09:05

Religija ce da spasi narod.Svaka religija govori o toleranciji,ljubavi i brizi za "bliznjeg svoga" i kad bi se postovala i sledila nikada ne bi bilo ljudskih nesreca.Hiljadama godina religija opstaje nad,carevima,kraljevima,predsednicima drzava i svim ostalim vrstama uredjenja i vladara.Mozda se zato s vremena na vreme i zloupotrebljava.

Name

Sinny Boy

26.12.2015 08:23

A što bi vanzemaljci posjećivali mjesec? Tamo nema ničega bitnog. Da im služi kao hostel,da odmore malo nakon viševjekovnog putovanja kroz svemir? Ili da sa mjeseca posmatraju retardirane zemljane kako se tuku i ubijaju međusobom?

ODGOVORITE
Name

ekstrakt

26.12.2015 09:13

Ako vam kaže da oni posjećuju zemlju vi im ne verujete-naprimjer zar ne bi mogli na mesecu uzimati određene metale kojih nema na zemlji-što ne bi mogli imati baze jer nije vama čudno da se spremamo kolonizovati planetu mars a da mjesec više i ne posjećujemo.pogotovo tamnu stranu mjeseca.

Name

Draško

26.12.2015 10:00

Ko zna jesu li Ameri uopšte bili na Mjesecu? Prema tadašnjoj tehnologiji nije bilo pojma da to izvedu. Rusi nikad nisu bili na Mjesecu, a svakodnevno vidimo njihovu vojnu tehnologiju koja je jača od zapadne.

ODGOVORITE
Name

Владо Бања Лука

26.12.2015 10:17

NASA nikad nije bila na Mjesecu, sve je farsa i laz! Covjecanstvo se blizi istini, a NASA sa ovakvim jadnim izjavama zeli da stvori dimnu zavjesu i stvori pomutnju u svjetskoj javnosti. U ovom tekstu njihova (bivsa) zaposlenica tvrdi da su bili na Mjesecu, ali eto, gore su navodno nasli vanzemaljce, pa je i to, eto, vjerovatno razlog sto se vise ne vracaju...Ali, cestitam joj sto je bar priznala da NASA fotosopira i retusira fotografije i da ima citavo odjeljenje zaduzeno za to!? Fotke mozda i mogu srediti, ali je za snimke sad kasno - na njima je toliko nelogicnosti da su oni najbolji dokaz da je sve podvala. Od vijorenja zastave, preko prenosenja zvuka u vakumu (na par snimaka se cuje udaranje cekica na povrsini mjeseca), pa sve do cuvenog "skakutanja" astro-glumaca na navodnoj povrsini. Ako ubrzate te snimke 2X, vidjecete da se oni krecu normalno i da je sve snimano na Zemlji. I laiku je jasno da su bili na Mjesecu, njihovo skakutanje bi bilo puno vece jer je na Mjesecu svega 1/6 zemljine gravitacije. Odskakali bi puno vise, nego li par cantimetara! I rover bi kada u velikoj brzini predje preko uzvisenja bukvalno zaplovio kroz bazvasdusni prostor, ali se to ne desava.

ODGOVORITE