Џони Деп је најпреплаћенији глумац Холивуда

Пират са Кариба, Џони Деп, нашао се ове године на самом врху Форбсове листе најпреплаћенијих звезда Холивуда.

Забава 24.12.2015 | 08:27
Џони Деп је најпреплаћенији глумац Холивуда

Славни глумац, чија годишња зарада од филма достиже 30 милиона долара, вратио је само 1,20 долара за сваки долар који су холивудски студији уложили у њега. Своју високу позицију на списку "неисплативих" глумаца, Деп дугује првенствено филмовима као што су "Мордекај", "Усамљени ренџер" и "Виртуелна свест" који су јврло лоше прошли на благајнама.

Упркос незахвалном Форбсовом рангирању, Депова каријера је недавно кренула узлазном путањом. Критичари очекују да буде номинован за Оскара за најбољег глумца за улогу бостонског гангстера Вајтлија Балџера у мафијашком трилеру "Црна миса" Скота Купера.

Свих 10 глумаца на Форбсовој овогодишњој листи најпреплаћенијих су мушкарци, за разлику од недавно објављеног списка најисплативијих холивудских глумаца на ком доминирају жене, чак четири - Мила Кунис, Скарлет Јохансон, Гвинет Палтроу и Ема Стон, у првих пет.

Најпреплаћенији глумци у претходној години по процени Форбса су, поред Депа, Дензел Вошингтон (6,50 долара), Вил Фарел (6,80), Лијам Нисон (7,80), Вил Смит (8,60), Кристијан Бејл (9,20), Ченинг Тејтум (10,80), Бред Пит (12,00), Бен Афлек (12,30) и Том Круз (13,60).

Б 92

Коментари / 0

Оставите коментар