Огласио се Мурињо: Без паузе, ускоро сам опет на терену!

Жозе Мурињо огласио се први пут пошто је добио отказ у Челсију, тачније агенција за односе са медијима чије је клијент Португалац послала је писану изјаву.

Фудбал 22.12.2015 | 14:40
Огласио се Мурињо: Без паузе, ускоро сам опет на терену!

"Жозе Мурињо је задовољан својим повратком у Челси јер је успео да донесе навијачима још једну титулу Премијер лиге, којој се нису радовали много година. Неизмерно је поносан на својих осам освојених трофеја у Челсију и захвалан навијачима на подршци коју је добијао током своја два мандата у клубу", наводи се у писаној изјави.

Власник 'Плаваца' Роман Абрамович је почетком недеље, после састанка Одбора, одлучио да је за клуб најбоље да се две стране разиђу. Мурињу ће припасти 14 милиона евра одштете, док ће на упражњено место на клупи највероватније сести Холанђанин Гус Хидинк.

"Током своје каријере, Жозе је у неколико наврата одлучио да жели да напусти клуб који води, али је овога пута Челси био тај који је одлучио да он треба да оде. Сваки пут, тако нешто представљало је крај једног циклуса, али уједно и шансу за започетак новог. Жозе се нада да ће његова будућност после Челсија бити успешна као и када је први пут напустио клуб, 2007. године. Он неће правити паузу, није уморан, нити му је пауза потребна. Осећа се веома позитивно и већ гледа у будућност. Због тога што воли фудбал, видећете Жозеа на терену како ради и подржава пријатеље. Неће присуствовати великим мечевима у међувремену, пошто не жели да шири било какве спекулације о свом будућем послу. Жозе ће наставити да живи у Лондону, а искрено се нада да ће добити прилику да ужива у приватности са својом породицом. На крају, Жозе неће дискутовати о својој тренутној ситуацији и моли медије да поштују његову одлуку", додаје се у саопштењу агенције из Лос Анђелеса.

Коментари / 0

Оставите коментар