Црнадак: Радити на апликацији за чланство

Министар спољних послова Босне и Херцеговине Игор Црнадак је на питање новинара да ли је реално да БиХ поднесе кредибилну апликацију за чланство у Европској унији средином фебруара, казао како ће власти БиХ радити на томе да се то деси што прије.

Босна и Херцеговина 21.12.2015 | 13:41
Црнадак: Радити на апликацији за чланство

Црнадак је изјавио како у претходном периоду није давао временски оквир о питању апликације за чланство БиХ у ЕУ. "Нисам до сада давао оцјене те врсте. Радићемо да то буде што прије могуће", поручио је Црнадак.

Министар спољних послова БиХ уприличио је данас новогодишњи пријем, те дружење са новинарима с циљем још боље сарадње у предстојећој 2016. години.

"Немам неке спектакуларне оцјене протекле године, нити спектакуларне најаве за будућност. Захваљујем вам се на сарадњи; мислим да смо се трудили да будемо доступни и отворени, а вољели бисмо да и данашњи догађај искористимо за побољшање наше комуникације. Позивам вас да у овој години радимо и даље заједно и да сарађујемо. Хвала вам за допринос у претходној години, на активностима о питању европских интеграција и на свим другим приоритетима на којима је Министарство радило. Свима вам желим много здравља, пословних успјеха, већу читаност и гледаност, те доста среће у 2016. години", поручио је Црнадак.

Извор: Ослобођење

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

вријеме курве, фукаре и будале

21.12.2015 16:30

Ово је баш спрдачина од државе.

ОДГОВОРИТЕ