Зелена бомба за топљење наслага са стомака

Зелени воћно-поврћни напитак идеалан је за ово време, али би било добро да наставите да га пијете и након празника, када будете хтели да се решите свега што сте до тада “зарадили”.

Здравље 21.12.2015 | 13:00
Зелена бомба за топљење наслага са стомака

Сезона слава је одавно почела, а празници се ближе, па је време је да направите мало места у стомаку за све посластице којих ћете се сигурно прејести за време Нове Године и Божића.

У блендер убаците насечену смрзнуту банану, једну кашику наренданог ђумбира, две кашике млевених семенки лана, шољицу залеђених боровница, пола шољице спанаћа и мало леда.

Све добро умутите миксером и попијте свако јутро на празан желудац. Истраживања показују да је већина оних који су пробали овај "еликсир" изгубила два килограма за неколико дана, а највише је "отишло" са стомака.

Укусан и ефикасан у скидању масних наслага, овај напитак је и здрав. Банане су богате калијумом, антиоксидантима и влакнима, па самим тим подстичу и варење и елиминацију токсина, док ђумбир јача имунитет, убрзава метаболизам и смањује апетит.

Лан је важан због влакана, боровнице су познати антиоксиданти, а спанаћ је богат магнезијумом и позитивно утиче на нервни систем и расположење.

Б 92

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Богоје

21.12.2015 12:03

Лепо и здраво али сиротињо и Богу си теска за један овакав напитак треба од 5 до седам марака, ста мозе сиротиња осим да се напије хладне воде и РАСОЛА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

едисон

22.12.2015 13:59

То сте у праву.... Није бас за сваког али права сиротиња неби требала имати проблема са виском колиграма тако да то није ни потребно :)

Name

Александар

28.12.2015 12:08

Цлеан 9 програм Вам може помоћи да започнете свој пут ка здрављу и жељеним облинама. Цлеан 9 је јединствени први корак у успостављању доживотних навика које ће Вам помоћи да постигнете истинску и трајну тежину о којој сањате. алојавера.wордпресс

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јана

29.12.2015 15:08

СИРОТИЊА ЈЕ ЗДРАВИЈА

ОДГОВОРИТЕ