Криминалци имају потребу да спекулишу

Портпароли криминалних организација имају потребу да спекулишу и да приказују стање у СДС-у које није истинито, а то је нешто са чим се јавност суочава већ дуже вријеме и због чега позивам све људе СДС-а да радећи у странци демантују то што желе да се деси странци они који се налазе у криминалним организацијама, рекао је Огњен Тадић, потпредсједник СДС-а и предсједавајући Дома народа Парламентарне скупштине БиХ.

Република Српска 18.12.2015 | 13:18
Криминалци имају потребу да спекулишу

Овом реченицом он је прокоментарисао спекулације да је оставку на челу Градског одбора (ГО) СДС-а синоћ поднио како би предухитро смјену и да на овом нивоу већ дуго времена постоје неспоразуми унутар странке.

"ГО СДС у Бањалуци је огромна организација која тражи потпуну посвећеност и ја једноставно не желим да се нађем у замци да управљам одбором преко телефона. Нисам у прилици да се ангажујем онако како би требало, због заиста огромних обавеза које имам као потпредсједник странке и предсједавајући Дома народа Парламентарне скупштине БиХ" додао је Тадић.

Александар Петковић, досадашњи Тадићев замјеник, биће на челу ГО све до именовања новог предсједника.

"Оставком сам створио предуслов да ГО добије предсједника који ће се 24 сата дневно бавити његовим активностима, а као потпредсједник и члан странке, спреман сам да ко год буде изабран, дам пуну подршку и сарадњу" напоменуо је Тадић у изјави Независним новинама.

 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Рудар И смјена

18.12.2015 12:22

Ко је Тадићу поклонио Рудник олова и цинка у Сребреници, ви или ови Бајини. Хоћу да знам коме ћу рударском чизмом на главу да станем па макар робијо 100 година. Узеше нам хљеб из руку и дадосе све мафији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

глупост

18.12.2015 12:24

Са овим је сахранио СДС у БЛ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе С.

18.12.2015 14:12

Не лупај.

Name

ух

18.12.2015 16:29

Вјецна им памјат!

Name

небитан

18.12.2015 13:55

А неспособни паразити само паметују.

ОДГОВОРИТЕ