Kriminalci imaju potrebu da spekulišu

Portparoli kriminalnih organizacija imaju potrebu da spekulišu i da prikazuju stanje u SDS-u koje nije istinito, a to je nešto sa čim se javnost suočava već duže vrijeme i zbog čega pozivam sve ljude SDS-a da radeći u stranci demantuju to što žele da se desi stranci oni koji se nalaze u kriminalnim organizacijama, rekao je Ognjen Tadić, potpredsjednik SDS-a i predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH.

Republika Srpska 18.12.2015 | 13:18
Kriminalci imaju potrebu da spekulišu

Ovom rečenicom on je prokomentarisao spekulacije da je ostavku na čelu Gradskog odbora (GO) SDS-a sinoć podnio kako bi preduhitro smjenu i da na ovom nivou već dugo vremena postoje nesporazumi unutar stranke.

"GO SDS u Banjaluci je ogromna organizacija koja traži potpunu posvećenost i ja jednostavno ne želim da se nađem u zamci da upravljam odborom preko telefona. Nisam u prilici da se angažujem onako kako bi trebalo, zbog zaista ogromnih obaveza koje imam kao potpredsjednik stranke i predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH" dodao je Tadić.

Aleksandar Petković, dosadašnji Tadićev zamjenik, biće na čelu GO sve do imenovanja novog predsjednika.

"Ostavkom sam stvorio preduslov da GO dobije predsjednika koji će se 24 sata dnevno baviti njegovim aktivnostima, a kao potpredsjednik i član stranke, spreman sam da ko god bude izabran, dam punu podršku i saradnju" napomenuo je Tadić u izjavi Nezavisnim novinama.

 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Rudar I smjena

18.12.2015 12:22

Ko je Tadiću poklonio Rudnik olova i cinka u Srebrenici, vi ili ovi Bajini. Hoću da znam kome ću rudarskom čizmom na glavu da stanem pa makar robijo 100 godina. Uzeše nam hljeb iz ruku i dadose sve mafiji.

ODGOVORITE
Name

glupost

18.12.2015 12:24

Sa ovim je sahranio SDS u BL!

ODGOVORITE
Name

Đorđe S.

18.12.2015 14:12

Ne lupaj.

Name

uh

18.12.2015 16:29

Vjecna im pamjat!

Name

nebitan

18.12.2015 13:55

A nesposobni paraziti samo pametuju.

ODGOVORITE