Херој Хари Артер: Срушио Јунајтед пар дана након смрти ћеркице!

"Поносан сам на Харија, али знам да бол због губитка ћерке неће тако лако престати", каже менаџер Борнмута Еди Хоу.

Фудбал 15.12.2015 | 20:40
Херој Хари Артер: Срушио Јунајтед пар дана након смрти ћеркице!

Малени Борнмут срушио је у суботу увече велики Манчестер Јунајтед, али је потпуно задивљујућа прича која се крије иза успеха Трешњица, тачније везисте Харија Артера, који је превазишао сопствену породичну трагедију и помогао саиграчима да приреде сензацију.

Није дало гол, то су урадили Станислас и Џошуа Кинг, али је репрезентативац Републике Ирске пристао да изађе на терен иако је током недеље преминула његова тек рођена ћеркица.

Саиграчи из редова Борнмута изашли носили су црне флорове из поштовања према саиграчу, а менаџеру Едију Хоуу није преостало ништа друго него да се јавно захвали Артеру за поступак.
„Била је ово тешка недеља за Харија, посебно за његову породицу. Живот понекад уме да сервира непријатне ствари људима и сигурно је ово била емоционална седмица за њега. Мислим да се достојанствено понео током ситуације, а одиграти меч на начин на који је он то учинио, док вам се свашта мота по глави, не могу да му се захвалим довољно“, истакао је Хоу.

Менаџер Борнмута открива да је након меча било емотивно у свлачионици.
„Показао је велику снагу када је требало суздржати емоције, а морам да исткнем и да су се саиграчи на прави начин понели према њему. Поносан сам на Харија, али знам да бол због губитка ћерке неће тако лако престати. Зато ћемо водити рачуна о њему, а наше мисли су и у овом тренутку уз њега и његову породицу“, напомињуе Хоу.

Шеф струке Трешњица каже да је Артер сам цодлучио да игра против Јунајтеда.
„Није постојала ни трунка сумње у његовој глави нити диелма да ли жели да игра. Нисам морао да га питам акко се осећа, само ме је погледао и знао сам да је спреман. Чим смо само једном разговарали, знао сам да неће бити проблем, И да ће сигурно играти. Знате колико нам је важан“, подсетио је Еди Хоу.

Херој Хари Артер!!!

Коментари / 0

Оставите коментар