Ана Бекута купила пјесму од Динкића

Млађина песма ми се допала на прво слушање, рекла је Ана Бекута, а њен партнер Милутин Мркоњић тврди да је она платила песме и да је он само њена емотивна подршка.

Србија 14.12.2015 | 21:10
Ана Бекута купила пјесму од Динкића

Засад сам купила четири песме, а једна песма је Млађина. Отишла сам у студио Саше Милошевића Марета да преслушавам мелодије и допала ми се Млађина песма. Остале три су Маретове. Видећемо... Познато је да је Млађа радио за Џенана, Кикија Лесендрића, Бобана Рајовића... и испоставило се да он заиста уме да убоде хит, каже Ана Бекута, која планира да екранизује све своје нове песме.

Фебруар је мртав месец за мене што се тиче посла и наступа, тако да ћу то време искористити за снимање спотова. Има ту доста посла, а ја желим да све буде како треба, каже певачица.

Анин партнер, политичар Милутин Мркоњић каже да својој Ани не помаже финансијски и да је она нове песме платила сама, иако се прича да он у свим Аниним пројектима учествује и финансијски.

Зашто бих јој ја куповао песме када она сама зарађује? То су глупости. Никада није било потребе за тим. Она ради, улаже у свој посао, а ја сам ту само као морална и емотивна подршка, тврди Милутин Мркоњић.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар