Ana Bekuta kupila pjesmu od Dinkića

Mlađina pesma mi se dopala na prvo slušanje, rekla je Ana Bekuta, a njen partner Milutin Mrkonjić tvrdi da je ona platila pesme i da je on samo njena emotivna podrška.

Srbija 14.12.2015 | 21:10
Ana Bekuta kupila pjesmu od Dinkića

Zasad sam kupila četiri pesme, a jedna pesma je Mlađina. Otišla sam u studio Saše Miloševića Mareta da preslušavam melodije i dopala mi se Mlađina pesma. Ostale tri su Maretove. Videćemo... Poznato je da je Mlađa radio za Dženana, Kikija Lesendrića, Bobana Rajovića... i ispostavilo se da on zaista ume da ubode hit, kaže Ana Bekuta, koja planira da ekranizuje sve svoje nove pesme.

Februar je mrtav mesec za mene što se tiče posla i nastupa, tako da ću to vreme iskoristiti za snimanje spotova. Ima tu dosta posla, a ja želim da sve bude kako treba, kaže pevačica.

Anin partner, političar Milutin Mrkonjić kaže da svojoj Ani ne pomaže finansijski i da je ona nove pesme platila sama, iako se priča da on u svim Aninim projektima učestvuje i finansijski.

Zašto bih joj ja kupovao pesme kada ona sama zarađuje? To su gluposti. Nikada nije bilo potrebe za tim. Ona radi, ulaže u svoj posao, a ja sam tu samo kao moralna i emotivna podrška, tvrdi Milutin Mrkonjić.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar